Výsledky 1 až 25 z 94

Téma: DVB-T jak na špičkovou kvalitu příjmu

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    347

Standardní Re: DVB-T jak na špičkovou kvalitu příjmu

njn, ja na fasadu nic delat "nemuzu". Plastove okna vrtat nebudu, barak se bude za pul roku zateplovat a hledat pak jine reseni upevneni anteny nehodlam - uz jen z toho duvodu, ze bych musel pres pulku bytu tahat kabely. Takze jsem tu uvedenou antenu hodil za TV - signal neni na 100%, kvalita taky ne, ale obraz nevypadava a na cumeni na zpravy to staci

ps: zitra beru tu malou antenu k rodicum a budem se pokouset chytit Mikulov (cca 35km daleko) - jsem zvedavej, jak si s tim ten prcek poradi.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
    njn, ja na fasadu nic delat "nemuzu". Plastove okna vrtat nebudu, barak se bude za pul roku zateplovat a hledat pak jine reseni upevneni anteny nehodlam - uz jen z toho duvodu, ze bych musel pres pulku bytu tahat kabely. Takze jsem tu uvedenou antenu hodil za TV - signal neni na 100%, kvalita taky ne, ale obraz nevypadava a na cumeni na zpravy to staci

ps: zitra beru tu malou antenu k rodicum a budem se pokouset chytit Mikulov (cca 35km daleko) - jsem zvedavej, jak si s tim ten prcek poradi.

Na co vrtani.Ja mam tohle a je to genialni vynalez

http://www.omko.cz/index.php?kod=KAS...FZMmh2WkE9PQ==
    C2D 2,2Ghz,3Gb ram,Ati 4670 512MB DDR3,750GB Seagate

Varna konvice-sencor,zehlicka-Philips,pracka-Ardo-Toustovac philips Sporak-Indesit,Lednice-candy.

Mycka nadobi-VERONIKA,pradlena VERONIKA,žehlička VERONIKA,automat na vařeni VERONIKA,automat na uklizeni VERONIKA,

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    347

O tom jsem uz cetl. Takze zbyva jen:
    a) k cemu pridelam antenu
    b) pokud ji pridelam na balkon, kama povedu pres pul bytu kabely

proste muj problem jsem vyresil a koncim.

ps: ted jsem zkousel takovou pidi antenku dodavanou k TV kartam a ta ma stejny problem jako moje puvodni - kanal 40. nelze normalne naladit. Takze jsem rad, ze jsem nekoupil nejaky pasivni Digiflex, ale poradnou antenu.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

pridam se tohoto tematu taky s dotazem.

Resim prijem na chate, ktera se nachazi v udoli pobliz Lodenic (u Berouna). Tudiz neni prima viditelnost ani nahodou. Multiplex 2 (Nova, Prima atd) bezi v pohode. Multiplex 1 (CT1, CT2 atd) ma kolisavy signal, jednou je kvalita 100 procent, druhy den 5- 10%, neboli obraz zadny.. (jinak jsem namireny na zizkov, to je jedina mozna cesta ven z udoli...)
    Na doporuceni jsem odmontoval sito ze zesilovacem zakoupene v Baumaxu a koupil Sito velke Plzen se Symetrizačním členem misto zesilovace. Vysledek byl, ze se nechytalo vubec (ani MUX1 ani MUX2) a musel jsem docasne premontovat zesilovac z puvodniho sita, jinak by mne rodina ukamenovala. Takze jsem zhruba tam kde jsem byl.

V Omku (tam jsem kupoval sito Plzen) mi doporucuji koupit tedy zesilovac 20db, takze to bude jeste posledni pokus a pak uvidim.

Nemate jeste nekdo tip, jakou antenu do udoli?

Hlavne mam strach, abych se metodou pokus/omyl s cenou za dvb-t nedostal na cenu satelitniho kompletu (ktery se da sehnat uz za 3 tisice..)
    i3-2100,4GB DDR3,WD 500GB GP, WD 1 TB GP, inno3d 8800GT, Lenovo L220x

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. DIAGNOSTIKA VODNÍKA Snímač průtoku a teploty (vaše zkušenosti, rady)
    Založil uib v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 25.08.2006, 15:34
  2. Wifi karta D-link DWL-510 + zkušenosti
    Založil Dejv v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 12.10.2004, 22:42

Pravidla přispívání