Výsledky 76 až 94 z 94

Téma: DVB-T jak na špičkovou kvalitu příjmu

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    360

Standardní Re: DVB-T jak na špičkovou kvalitu příjmu

Tak mi to nedalo a na zkoušku (jelikož mám Tesco přes ulici) jsem koupil "pokojovou placičku" s lákavým názvem Megasat 100 (http://obchod.digizone.cz/antena-megasat-100-dvb-t/) s popisky typu "ideal for critical receiving areas", nu už mám zase peníze zpátky, takže kdyby to náááhodou někoho napadlo, tak si ušetřete čas, protože:

- anténa je naprosto k ničemu, poskytovala zatím naprosto nejhorší výsledky (i ta Hama-like pokojovka bez zapnutého zesilovače byla lepší)

- konstrukčně to asi dělal někdo po extrakci půlky mozku, anténa vůbec nestojí, s tou opěrkou na zadní straně placky se sice dá pohybovat, nicměně, konektor pro koaxiál a vůbec kabel samotný je řešený tak "geniálně", že to povětšinou padá (ve "vertikální" poloze), do "horizontální" polohy se mi to nepodařilo dostat vůbec, poněvadž otočení "nožičky" do polohy pro horizontální umístění brání konektor koaxiálu

Takže to jen tak pro pobavení, jen jsem to přinesl, zapojil, vyzkoušel, odpojil a šel na reklamace do Tesca (je to u potravin a stejně jsem musel ještě pro večeři)

EDIT:

Aliencz: Je to tahle?

http://obchod.digizone.cz/antena-ta-digital-t-0660/

EDIT2:

Zjistil jsem, že z jiného pokoje by s trošku lepší anténou asi šel chytat i multiplex kde je ČT.. Ale vyžadovalo by to natažení cca 15-20m kabelu... Není nějaké omezení co se týče délky? Je takhle dlouhý kabel od antény v pohodě?
    Naposledy upravil D_a_v_i_d; 06.02.2009 v 22:28.
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. DIAGNOSTIKA VODNÍKA Snímač průtoku a teploty (vaše zkušenosti, rady)
    Založil uib v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 25.08.2006, 15:34
  2. Wifi karta D-link DWL-510 + zkušenosti
    Založil Dejv v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 12.10.2004, 22:42

Pravidla přispívání