Citace Původně odeslal paik Zobrazit příspěvek
ale ja netvrdim ze je problem, jen je svedena do jednoho konektoru, ktery vypada jak vnitrni usb a proste nejde nasadit na vsechny desky, nekterejm by se mozna trefil do rozlozeni frontpanelu, ale vetsine ne

ten suplik je ale bohuzel jen dira, ten samotnej SUPLIK s diskem (nebo at uz je to cokoliv) jaksi chybi coz je fakt skoda, to by bylo moc pekny, treba to nekde na ebay sezenu...nebo se zase na aukru objevi nejaka perla...

jinak jak se nekdo ptal, jde tam urcite dat normalni atx zdroj, nemusi tam byt ta delta
Tento case mám doma už někdy od Vánoc ... je to fajnová záležitost. Vzhledem k tomu, že se jedná o scrap z montážní fabriky, tak toho na ebay moc nebude. Pocket media drivy k tomu jsou také, ale o ty je zájem i bez casů, tak se po nich zaprášilo. Já mám 160 a 320GB varianty a je to docela fajnový doplněk. Moc pěkný 2,5" disk v externí krabičce, která má na sebe luxusní pouzdro. Prostě HP se vším všudy. Akorát pozor, u nějakých kousků je znát náznak oxidace, ale to už je samotný důvod vyscrapování.