Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: Zamyšlení nad mechanismy kláves

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Zamyšlení nad mechanismy kláves

Tak tak, čím větší výběr, tím víc mi připadne, že výrobci vymejšlí čipoviny a kde to jak odrbat, takže sehnat kvalitní klávesnici navíc s ideálním rozložením se rovná skoro zázraku. Já před časem objevil Logitech Deluxe 250, která konečně dokázala nahradit moji přesluhující klasiku (ještě na redukci z pětikolíku). Sice už nemá tak fajn vychytávky, ale za ty tři stovky jsem si jich nakoupil do zásoby, protože "nebudou, nebudou"

Jinak asi nejlepší klávesnici na které jsem psal mi ukazoval kolega od IBM serveru. Těžká, masivní, bez widloidních nesmyslů, s výbornou hmatovou odezvou. Bohužel nesehnatelná.
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

Senior Member mince Avatar uživatele puki
    Vliv
    293

Citace Původně odeslal Aigor Zobrazit příspěvek
    ...
    Jinak asi nejlepší klávesnici na které jsem psal mi ukazoval kolega od IBM serveru. Těžká, masivní, bez widloidních nesmyslů, s výbornou hmatovou odezvou. Bohužel nesehnatelná.
    No prave to mohol byt model M, teda jedna z jeho verzii. Ta klavesnica ma vyse 2 kil prave pre toto :
    http://www.pcworld.com/article/14793..._keyboard.html

Na ebay a pod sa da najst dost velky vyber starych kusov, ale aj ceny za niektore zberatelske kusy su uz vysoke.
    Alternativy:
    http://www.daskeyboard.com/
    http://pckeyboards.stores.yahoo.net//keyboards.html - odkupili prava na povodne klavesnice od ibm/lexmarku

das keyboard bohužel asi už ne. sice má skvělé snímače, ale udělali z toho lesklou, věčně upatlanou a modře svítící sračku. další dobrá alternativa model M je SteelSeries Keyboard 7G - taktéž mechanické spínače cherry.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Test roznych pamatovych modulov (nad 1 GB)
    Založil ace960 v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.02.2008, 11:01
  2. S Asus P5N32-E Sli Plus se nemůžu dostat nad FSB400Mhz.
    Založil kesi v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 28.10.2007, 13:48
  3. Několik kláves notebooku funguje s problémy
    Založil 24-bit v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 18.12.2005, 20:54
  4. AthlonXP 2600+(333) nad 2,25Ghz
    Založil MiniMeM v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 27.11.2003, 17:59
  5. Co rikate na 2 chladice nad sebou ???
    Založil FatalDooM v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 27.07.2003, 19:19

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání