Výsledky 1 až 25 z 52

Téma: Solidní NB za cca 25tis.?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Solidní NB za cca 25tis.?

Citace Původně odeslal Arg Zobrazit příspěvek
    Nemas vubec zac, od toho tu sme a Irskou Whisky nepohrdneme
    Ohledne te F50, vykonove zrejme bude dostacovat, s tim mizernym rozlisenim co to ma si snad zahrajes snad vse, kdyztak stahnes detaily. 9700M GTS by to mela zmaknout, co sem v rychlosti pogooglil, tak zalostna bude asi vydrz, diky hw, ale to se te az tak netyka. Co se zpracovani tyce, vyctes z hromady recenzi a uzivatelskych reakci. A posledni vec - designove mi pripada jak z "Kenova pokojicku" ale to je vedlejsi faktor.
    Tak "Kenův pokojíček mně dostal" LOL!
    Ja myslim, že F50 má pro mě výkonu až dost, a myslim že 9700gts neni žádný ořezávátko, na tom už se dá prý slušně hrát - dle recenze (svět HW).
    Výdrž F50 - no, to je jedna z věcí na kterou jsem taky myslel, musim pohledat esi, má nějaký HW profily, kde jde ta gts vypnout..

ad "Irská whisky" - já nejradši 12y Chivas Regal, tak Tě (vás) asi zklamu.. ;-DD

@berrancek - OK, další hlas pro IBM. Dá se na nějakym za cca 25k zahrát COD5?.. Asi tak moje odpověď na téma NB od IBM..

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    305

Nevim jak je COD 5 narocnej, hry uz nejaky ten rok z casovych duvodu nehraji, ale videl bych to na R500 s 3470, myslim ze by to melo byt pri mensim nez nativnim rozlisenim pri nizsich detailech hratelne. A R500 neni spatny notebook, i kdyz to neni nejvyssi rada, konstrukce by mela byt podobna jako u T rady.
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

ThinkPad SL500 P7370/4GB/250/15,4"+/nVidia/CAM/DVD-RW/VistaB+XPR
    Objednací kód IBM/Lenovo: 2746-AEG

Procesor: Intel Core 2 Duo processor P7370
    Paměť: 4GB (2x2GB) PC2-5300 DDR2 SDRAM
    Harddisk: 250GB SATA, 5400ot.
    Optická mechanika: DVD Recordable:24X Max (ThinkPad Advanced Ultrabay Slim) - Dual Layer / fixed
    Grafika: nVidia GeForce9300 256MB
    Displej: 15.4"LCD 1680x1050 (WSXGA+) matný + webkamera ve víku displeje 2.0 Megapixels

Já ho hledal v SWS, ale našel jsem ho i na Alze

Myslím si, že na tom si zahraješ už většinu her. Já mám skoro rok starý TP R61, kde je nVidia Quadro NVS 140M a zahrál jsem si na něm i Supreme Commandera (sice ne v nejvyšších detailech, ale zahrál)

PS: Ještě jedna drobnost, IBM k NTB s Vista Business dává recovery CD s WinXP, takže pokud ti Visty nevyhovují, můžeš si tam pohodlně rozbalit již nastavená a zaregistrovaná XPčka
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    305

Koukam, ze od vanoc, kdy mi prosly rukama posledni kousky SL a R 500 se zrejme diky kurzu krpet zvedly ceny. Takze muj tip je irelevantni.
    Dale sem myslel ze moznost volby XP/Vista platila do konce ledna. Ale na Alze to tak maji, takze je asi ma informace scestna.
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Downgrade platí pořád, jen M$ chtěl skoncovat s dodávkami OEM XP, ale i to pořád funguje...
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jaký CPU do cca 6000?
    Založil pavsko v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 01.02.2006, 13:13
  2. Zníženie voltáže NB
    Založil bananalama v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 26.01.2006, 08:23
  3. 08/05 NB - Acer Ferrari 4005 vs Asus V6V
    Založil EVOlution v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 1