MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W
muheheheza takovou informaci bych ti za dal i K-, ale pobavil si mě natolik, že nic dávat nebudu
PR a ještě k tomu dva roky staré...
Fox dělá přímo na UPC a já jsem tu citoval člověka, který jako technik udržuje síť UPC. UPC se o síť většinou nestará přímo, ale prostřednictvím dalších firem, od kterých nakupuje služby.
A teď jedna otázka pro selský rozum: Myslíš si, že je ekonomicky výhodnější vyměnit EuroDOCSIS 1.1 za 2.0 a pak začít vyměňovat 2.0 za 3.0 nebo rovnou těch pár 1.1 vyměnit rovnou za 3.0, které je zpětně kompatibilní s 2.0?
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
V tom případě nechápu, proč mi to ten technik takto vysvětloval, ale co víc, že se postupně začala rychlost zvyšovat z rychlosti přibližně 1/3 objednané na skutečně objednanou a to až od konce roku.
Tato má reálná zkušenost mi spíše potvrzuje slova toho technika. Bohužel na něj kontakt nemám, tak to nejsem schopen opětovně dokázat.
Pro mě je na finále nejdůležitější, že už mi to jede tak, jak je objednáno:
![]()
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
to nechapu, jak by melo souviset. kdyby tam byla stara technologie a preslo se na novou, tak se ti rychlost zvedne skokem a ne postupne. duchove budou nejspis jinde. krom toho je moje zkusenost s externima technikama takova, ze bych si od nej nenechal nastavit ani IP ve widlich... a vzhledem k tomu, ze jsou externi a ze s UPC komunikuji tak mozna pres podporu/dispecing, jsou tak duveryhodnej zdroj informaci, asi jako blesk je duveryhodnej zdroj informaci o duvodech vyvoje kurzu koruny ....
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)