Zkoumat to nebylo moc jak, on to byl provozni srv a jak znamo na takovym na cokoli sahat .... co si matne pamatuju, hledal sem po netu a narazil sem na celkem dost clanecku ktery resily problemy ohledne 4G+ na 32bit a nenarazil na zadny rozumny odpovedi.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Mozna to bylo spojeno s nejakym "specifickym" nastavenim naseho uzasneho dodavatele IS. Anzto jejich reseni typu "tak si vypnete paralelni zpracovani dotazu" (cimz degraduju vykon SQLka nekolikanasobne) ....
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Taky se musim pochlubit:
Asus P5Q Pro (intel P45) 4x2=8GB RAM, Memory remap feature - Enable
Win XP CZ SP3
Gavotte Ramdisk 1.0.4096.4 a registr +4GB
Viditelna pamet v XP 3.25GB, Ramdisk 4864MB = 4.75GB
Na prechroustavani S7 projektu narust vykonu 12x i vice
Naposledy upravil Helium; 07.03.2009 v 18:30.
Na motherboardu Gigabyte GA-MA78G-DS3H s procesorem Athlon 64 X2 5050+ mi funguje celých 6GB RAM. Mám na něm swap a temp složky, je to SUPER.
Neví někdo, zda na chipsetu AMD 690G to funguje taky? Když totiž na PC u známého spustím ten program a vyberu Memory, tak tam nejsou tlačítka PFN Info a Unmanaged (pouze tlačítko Close). Známý má motherboard BIOSTAR TA-690G s nejnovějším BIOSem a procesorem Athlon 64 X2 5200+.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Zdar, ja mam rovnaku dosku a 4GB RAM vo WinXP 32, ovsem Superspeed Ramdisk mi pri nastaveni ramdisku do non-managed pamate blbne.
Konkretne, pozorujem na desktope rozne "screen corruption" artefakty a chvilu po nastartovani windowsu mi to cele padne s BSOD.
Nevies v com by mohol byt problem?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)