Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Wifirouter - jak zjistím kdo se na mě pokoušel připojit

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Wifirouter - jak zjistím kdo se na mě pokoušel připojit

vie mi niekto poradit? uz je to tyzden co som prisiel domov a na notebooku sa pripojil na net cez wifi. Nedokazem identifikovat odkial to ide, ale urcite asi nie z ulice, tak zeby sused zdola? je to mozne? Signal je silny, nechapem to, pretoze vzdy som si myslel ze wifi prenos, ak nie je verejny, tak je sifrovany. Ak by som ho obcal pouzival, moze byt z toho nejaky problem, da sa na to prist? Dakujem za info!

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    292

Standardní Re: Wifirouter - jak zjistím kdo se na mě pokoušel připojit

Citace Původně odeslal Majo1 Zobrazit příspěvek
    vie mi niekto poradit? uz je to tyzden co som prisiel domov a na notebooku sa pripojil na net cez wifi. Nedokazem identifikovat odkial to ide, ale urcite asi nie z ulice, tak zeby sused zdola? je to mozne? Signal je silny, nechapem to, pretoze vzdy som si myslel ze wifi prenos, ak nie je verejny, tak je sifrovany. Ak by som ho obcal pouzival, moze byt z toho nejaky problem, da sa na to prist? Dakujem za info!

to si zase najky LAMER kupil samoinstalacny balicek DSL providera a vsetko nechal na defaulte / DHCP , bez MAC filtru , nesifrovane..../ Pokial nie je schopny nastavit toto tak asi na te tvoj hack sam nepride. Aj ja by som chcel takeho suseda
    NTB - nejake Lenovo
    PC - Intel i5 netaktovany
    fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
    technical diver , deep full nitrox 75m :)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání