Kdysy jsem měl pískající zdroj a zkoušl jsem ho zalít vším možným, ale nic nepomohlo. Profi se to prý dělá nějakou speciální zalévací hmotou (mají ji např. na www.elchemco.cz). Jestli to ale pomůže těžko říci - je to asi spíš určno na 50Hz trafa.
Kdysy jsem měl pískající zdroj a zkoušl jsem ho zalít vším možným, ale nic nepomohlo. Profi se to prý dělá nějakou speciální zalévací hmotou (mají ji např. na www.elchemco.cz). Jestli to ale pomůže těžko říci - je to asi spíš určno na 50Hz trafa.
I pes ma svuj den .... a dnes je ten den a já jsem ten pes.
Urcite by bylo lepsi "zalejvat" to necim urcenym primo na el. soucastky. Ja nemel nic lepsiho pri ruceAni jsem moc nedoufal ze to nejak vyrazne utisim ale s vysledkem jsem byl spokojen, ani dnesni majitel si jeste nestezoval. Nevim jestli pomohlo vic lepidlo nebo poradny ocisteni "dratu" ale kdyz uz neco delam tak poradne
(zabil jsem s tim odpoledne + vecer a do noci jsem opet nasazoval znova Freezer...). V mym pripade civky vydavaly slysitelny "sepot" i pres zavrenou bednu (parkrat pri startu OS, v DX9 temer permanentne), na forech jsem se docetl ze tim trpely snad vsechny DFI s nF2, do fsb cca 220-230 to jeste slo, ale pri 270-280 to znelo jako cvrcek/smajdajici vetrak. Je fakt ze posledni 2 desky od Asusu (M3A79-T & M3N-HT) si taky parkrat piskly (vyssim tonem nez DFI) ale mel jsem ucho primo u patice takze pochybuju ze to nekdo bude delat v praxi. Prvni majitele M3A79-T si na to dost stezovaly ale ja mel zrejme stesti na kousek, nicmene nF delala +/- to samy, ale neresil bych to pokud nejsi netopyr. Uprime receno: zalepil bych to tavnym, pokud nepomuze tak bych se podival po jiny desce - nF2 uz maji preci jenom neco nalitano
![]()
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
UMPC @ 1.2GHz - 1.6GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 721g ■ Snow Leopard 10.6.6
piskat muzou i polovodicove soucastky, shotkyho diody, mosfety. stavel jsme si spinany zdroj a rekuperacni shotka piskala tak ze sem to nakonec ani nedostavel :/ pokud piska takova nejaka soucastka je to v haji a tezko zjistujes co to je. ja to mel jednoduche, byla tam sama![]()
CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW
Ja myslim ze se tady neresi co by mohlo piskat ale jak se zbavit piskani civek![]()
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
UMPC @ 1.2GHz - 1.6GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 721g ■ Snow Leopard 10.6.6
ja to nepopiramjen rikam ze jestli piska neoc jineho tak smula. a na civky jedine, odmastit a zalakovat, nejlip v podtlaku aoel to asi bez nadejne
![]()
CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW
...hmmm takze vlastne neco jako DRUHY post?
edit: ...tady (6. post) je JASNE psano ze piskaj civky!
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)