Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek
a v jake ses lokalite?
V Židenicích.

Citace Původně odeslal Fox!MURDER Zobrazit příspěvek
pokud si to pamatuju spravne, tak docsis 1.1 uz by nemel bejt vubec nikde. vsude by mel byt 2.0 a postupne bude 3.0. coz ale nic nemeni na tom, ze pokud je nekde moc lidi na moc tenkej drat, tak to ma sanci se zlepsit az s tou 3.0kou... zase do doby, nez nejakej marketak vymysli, ze se budou prodavat 100mbity ...
Abych pravdu řekl, tak mě tím překvapil, ale bavili jsme se spolu přes půl hodiny a imho věděl velmi dobře o čem mluví.
Přestavba měla probíhat už dříve, ale po sloučení to usnulo a až po přesunu správy do Holandska si vyžádali podrobnou zprávu o stavu a finančních nárocích na přebudování na 3.0. Výhodou v té nevýhodě je, že se budou prvně předělávat na 3.0 technologie, které jsou 1.1. Výměna měla začít už od ledna a pravdou je, že za poslední půl měsíc už mi upload občas atakuje i 1,5Mbit (tarif 20M).

Citace Původně odeslal WereWiking Zobrazit příspěvek
Jakym zpusobem ses nakonec dobral slevy a jake (proporcionalne k rychlosti, kterou skutecne mas)?
Problem s pomalym netem (momentalne mi upstream jede okolo 0.5Mbitu strop, nad 80 jsem to snad jeste od te doby, co to spadlo, nedostal) je v tom, ze kdyz prijede technik, tak to zrovna v tu chvili muze jet rychle, ale pak to zase tyden pojede naprd.
Tady se pak tezko dokazuje, ze to vetsinu casu jede takhle pomalu. Nejaka idea, jak v tomhle pripade postupovat? Kdybych misto 20/1.5 mel treba 16/1.2, tak nereknu nic, ale mit dlouhodobe tretinovou rychlost je fakt otrava...
Neustále jsem otravoval a to hned od instalace připojení. Ještěže mám VoIP telefon, takže mě hovor na linku UPC s půlhodinovým čekáním stál necelých 20Kč. Jedno volání z mobilu by bylo pomalu dražší než měsíční paušál.
Zhruba v týdenních intervalech jsem volal na linku, že se to nezlepšilo a tak mi poslali technika na proměření. Až skoro po měsíci se kolísání rychlosti na lince vyhodnocovalo i z druhé strany (monitoring sítě - diagnostika na modemu) a protokol o měření předali na reklamační oddělení.
Tak jsem napsal reklamaci a ještě jednou jsem jim psal, protože mi nabídli jen jednorázovou slevu. Tak do vyřešení problémů s rychlostí mám slevu 50% a od toho, co internet pojede tak jak měl jet od počátku budu mít ještě 4 měsíce 50% slevu - tak jako jsem na ni měl nárok u nového připojení.