V Židenicích.
Abych pravdu řekl, tak mě tím překvapil, ale bavili jsme se spolu přes půl hodiny a imho věděl velmi dobře o čem mluví.
Přestavba měla probíhat už dříve, ale po sloučení to usnulo a až po přesunu správy do Holandska si vyžádali podrobnou zprávu o stavu a finančních nárocích na přebudování na 3.0. Výhodou v té nevýhodě je, že se budou prvně předělávat na 3.0 technologie, které jsou 1.1. Výměna měla začít už od ledna a pravdou je, že za poslední půl měsíc už mi upload občas atakuje i 1,5Mbit (tarif 20M).
Neustále jsem otravoval a to hned od instalace připojení. Ještěže mám VoIP telefon, takže mě hovor na linku UPC s půlhodinovým čekáním stál necelých 20Kč. Jedno volání z mobilu by bylo pomalu dražší než měsíční paušál.
Zhruba v týdenních intervalech jsem volal na linku, že se to nezlepšilo a tak mi poslali technika na proměření. Až skoro po měsíci se kolísání rychlosti na lince vyhodnocovalo i z druhé strany (monitoring sítě - diagnostika na modemu) a protokol o měření předali na reklamační oddělení.
Tak jsem napsal reklamaci a ještě jednou jsem jim psal, protože mi nabídli jen jednorázovou slevu. Tak do vyřešení problémů s rychlostí mám slevu 50% a od toho, co internet pojede tak jak měl jet od počátku budu mít ještě 4 měsíce 50% slevu - tak jako jsem na ni měl nárok u nového připojení.

VIP

Odpověď s citací