Nebo bude a pak rychle skončí (pokud nebude mít hroznou kliku)
Bobe uklidni se, bukva postupuje naprosto standardním (a celkem správným) způsobem v případě návrhu nového výrobku.. Na tom, že se radí s ostatníma, není vůbec nic zavrženíhodného... Navíc on stejně z těch nápadů bude muset nakonec vybrat a ten design toho foťáku navrhnout... Takže klídek a nohy v teple
EDIT:
Jinak já bych si u kompaktu taky asi nejvíc (podobně jako puki) považoval vysoké odolnosti... Prostě něco, co můžu strčit do kapsy, nevadí, že je to v jedný kapse s klíčema, vydrží to, když to občas šoupnu do kapsy u bundy (a kde předtím byly cigarety a tím pádem je tam i zbytek tabáku co se vysypal z krabičky), něco co se člověk nemusí bát shodit ze stolu s tím, že se to rozmlátí... Ale současně bych tohle uvítal za nějakou lidsky přijatelnou cenu...
EDIT2:
Teď jsem si ještě jednou přečetl úplně úvodní dotaz... jestli budeš fakt dělat kompakt, tak tam mi IMHO dotaz "fotíte přes LCD nebo přes hledáček" přijde jako zbytečnost... Osobně neznám snad nikoho, kdo by u kompaktu fotil hledáčkem, drtivou většinou to lidi jedou přes LCD...