Výsledky 1 až 25 z 104

Téma: Fox!MURDER

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Fox!MURDER

to bylo zase projeteho benzinu ale jo pokud jsi na to nesahl v PS, tak supr, ale jinak v PS prace par desitek minut

Citace Původně odeslal Skodik Zobrazit příspěvek
    to bylo zase projeteho benzinu ale jo pokud jsi na to nesahl v PS, tak supr, ale jinak v PS prace par desitek minut
    dik moc za pozitivni reakce, cekal jsem, ze mi to spis sepsujete ...
    je to (krom 'retuse' znacky CHKO (ci co to bylo)), upravy barev z RAWu a mensiho orezu, original ...

Maul: to auto na tom snehu silene skace a na 1/15, aby to bylo mazly, je to loterie ... mozna by to chtelo nejak ten fotak zatizit, aby byl v rukou stabilnejsi ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    56
    Vliv
    373

Citace Původně odeslal Fox!MURDER Zobrazit příspěvek
    dik moc za pozitivni reakce, cekal jsem, ze mi to spis sepsujete ...
    je to (krom 'retuse' znacky CHKO (ci co to bylo)), upravy barev z RAWu a mensiho orezu, original ...

Maul: to auto na tom snehu silene skace a na 1/15, aby to bylo mazly, je to loterie ... mozna by to chtelo nejak ten fotak zatizit, aby byl v rukou stabilnejsi ...
    Nene, to je jasné... jen jsem tím myslel, že být to ostřejší, je to reklamní katalogovka jak vyšitá...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Tak po nejaky dobe opet par (opravdu jen) vycvaku z BMW Muzea a BMW Weltu...
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

a jeste z muzea BMW Isetta a koncept GINA Light ...

Po dloooouhy dobe par fotbalovejch. Moc se to nezlepsilo, ale pristi sezonu se tam chci ukazat vicekrat . btw. nejaky tipy na podobnej fotograficky vdecnej sport?

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Prve dve by boli fajn z opacnej strany.

Tretia naopak (viac luftu, menej travy).

Stvrta fajn, kebyze je vidno xicht protihraca s loptou v ruke (aka ty by si asi musel lezat pri foteni na bruchu).
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání