Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: Jakou navigaci

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Jakou navigaci

Ja jsem resil vanocni darek pro rodice. Sam mam WM mobil a pouzivam jak Tomtoma tak iGo a jsou situace kdy je lepsi jeden nebo druhy soft.
    Takze jsem to vyresil tak, ze jsem koupil MIO Moov 330e a trochou uprav jsem k dodavanemu MioMap (klon iGo) doinstaloval na kartu jak posledniho Tomtoma, tak i iGo a po spusteni navigace si na plose muzes vybrat jaky soft pustit.

Standardní Re: Jakou navigaci

Citace Původně odeslal cipis Zobrazit příspěvek
    Ja jsem resil vanocni darek pro rodice. Sam mam WM mobil a pouzivam jak Tomtoma tak iGo a jsou situace kdy je lepsi jeden nebo druhy soft.
    Takze jsem to vyresil tak, ze jsem koupil MIO Moov 330e a trochou uprav jsem k dodavanemu MioMap (klon iGo) doinstaloval na kartu jak posledniho Tomtoma, tak i iGo a po spusteni navigace si na plose muzes vybrat jaky soft pustit.
    Rozumim tomu, co pises a je to urcite nejlepsi reseni nicmene v cem konkretne ti nekdy Tomtom vyhovuje vice? Je jasne, ze jsou to dva rozdilne navigacni softy a tim padem zalezi na poskytovateli map (tady prakticky jen Teleatlas a Navteq) a na zpusobu routovani, a je druhym faktem, ze jsem nikdy netestoval, zda ta ci ona trasa pres jeden nebo druhy soft neni o par kilometru kratsi/delsi, nicmene po strance uzivatelskeho rozhrani, funkci softu, nastaveni atd. mi pripada Igo08 vyrazne lepsi prakticky ve vsem. Notabene kdyz pouzivam nejaky skin, kde si muzu prakticky do bezvedomi nastavovat, co mi ma navigace pri jizde ukazovat, na co reagovat atd.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Trocha nostalgie - jakou kartu jste měli nejraděj?
    Založil Noxx v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 277
    Poslední příspěvek: 13.03.2007, 17:24
  2. Jakou AGP graf.k. do 3500,-Kč (7600GS?)
    Založil Snaker v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 12.02.2007, 17:10
  3. Jakou grafarnu ma notebook compaq armada 1575D?
    Založil Vlada v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 22.07.2003, 10:04
  4. Info: jakou grafiku misto R9100 ?
    Založil PetrT v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 07.07.2003, 18:00
  5. jakou desku na P4-Northwood 2,4 GHz?
    Založil Anonymous v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 30.10.2002, 10:14

Pravidla přispívání