S pukim naprosto souhlasim, nebot Garmin ma pro mne skutecne dost "podivne" rozhrani a ikdyz splni ucel (navigace z mista A do bodu B) tak mi nikdy k srdci neprirostl. K tomu jsem slysel (tedy bez zaruky) ze update pomoci Mapsource pres web nemaji uplne vsechny (hlavne ty nejnizsi verze) povoleny, prave v dusledku ze kupujes produkt v urcite verzi map a platis "tak malo", ze nemas moznost provest mapovy update (legalne pres Mapsource). Ze tu jsou jine cesty, je kazdemu jasne...![]()
Osobne opet z levnejsich modelu doporucuju Evolve Cooltraxx3D, prave pred chvili jsem ji mel v ruce, nebot kolega si ji na moje doporuceni koupil a neco jsem mu na ni ukazoval, jelikoz software je od Igo08, pristroj umi mimo to i MP3, videa v ruznych formatech, prohlizeni fotek, ma 2GB vnitrni pameti a slot na SD, MMC atd. a dalsi blbosti, Igo08 se da ruzne uzivatelsky skinovat a jednoduse updatovat a to i mapove a komfort navigace je skutecne nesrovantelny oproti garminu i dokonce poslednimu Tomtomu 7 nebo 8.
Doporucuju na youtube kouknout jak vypada navigace podle techto softu (Igo 08, Tomtom, Garmin atd) a pak se rozhodnout, videi z techto navigaci je tam dost a dost.