jeste takova drobnost, jedna mila slecna ze slovenska za prapazkou mi podala svoji verzi vysvetleni: kdyz ztratite kartu, ktera je registrovana, muzete ji zablokovat coz u te anonymni udajne nejde. jen nevim proc teda anonymni stoji 200kc))))))
Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen
FUN: i5 - 6500 (Skylake) | GTX 960 | MSI Z170A Gaming pro | EVO 850 256 GB | Filco ninja tenkeyless (MX Brown) | Audio: Emu 0204>Beyerdynamic custom one pro |
EDC: Macbook Air 2014 | i5 | 4 GB RAM | 128 GB SSD | 5.11 Rush Mike | Google Nexus 7
Konecne mi nekdo potvrdil co sem tim ze "je drazsi" myslel
Akorad uz jsem to pro napsani sem uz nemoh nikde najit.
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
I'm not arrogant...I'm just better than you!
Hele a jak to je s tím, když vás "nachytá" revizor? Můžete zase jako teď říct "mám tramvajenku doma", pak sebrat anonymní OpenCard a jít do jejich hnízda Na Bojišti a tam ukázat a zaplatit pade pokuty že jste neměli jízdní doklad s sebou? Pokud ano, tak by byla anonymní OpenCard poměrně zajímavým řešením, třeba pro partu studentů či rodinu... Když vezmu, že za minulej rok po mě chtěl revizor ukázat doklad asi čtyřikrát a to jezdím MHD denně, tak by se to docela rentovalo![]()
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
no jeste jsem se k jeji koupi nedostal, kazdopadne mi to skoro ukazuje, ze je registrovana karta zamerne propagovana za ucelem sberu informaci o lidech.
nedava logiku aby neco za co jako firma rucim bylo levnejsi nez neco za co nerucim nebo ne?
Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen
VIP
opencard mam a souhlas se zpracovanim osobnich udaju mam ted pred sebou, takze:
1) centrum kartovych sluzeb provozuje obec a ta odpovida za jeho pouzivani;
2) centrum kartovych sluzeb muze poskytovat i jine kartove aplikace, ktere provozuji treti osoby - takove osoby pak odpovidaji za pouzivani takovych aplikaci.
spravcem (ve smyslu ZOOU) zpracovavanych udaju, s vyjimkou tech, ktere jsou vyzadany osobami ad 2) vyse a ktere primo souvisi s takovou aplikaci, je mesto. mesto muze samozrejme zmocnit spravou osobnich udaju certifikovaneho zpracovatele (viz opet ZOOU), stejne jako kazdy jiny spravce.
zpracovatelem osobnich udaju ve vztahu k aplikcaci dopravniho odbavovaciho systemu (aneb tramavajenka) je DPP, takze pokud opencard budu pouzivat jen jako litacku, tak jsem tam, kde jsem byl i predtim
i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
"Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)