Výsledky 1 až 25 z 50

Téma: Jednostranne zruseni objednavky pri chybne cene

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Jednostranne zruseni objednavky pri chybne cene

Citace Původně odeslal mraky Zobrazit příspěvek
    Nic proti, ale ja mel dojem, ze autorovi threadu slo o to jestli ma prodejce na toto jednani pravo ZE ZAKONA. To co tady Jezevec pise jsou imho jeho vlastni NAZORY, kde naproti tomu riksa pise FAKTA. To je docela velky rozdil, protoze sympatizovat muzes s jednou nebo druhou stranou, ale kdyz se resi takovyhle problem, tak rozhoduji fakta a temi jsou v tomhle pripade zakony.

Navic Jezevcova averze vuci jakymkoliv obchodnikum, manazerum atd. je vseobecne znama
    Dovolím si s tebou nesouhlasit.
    Ať jezevec píše co chce, ať si simpatizuje s kym chce, ALE já s ním souhlasím !
    Opravdu teď nechci lézt na občanský zák. protože na to nemám teď zrovna čas, ale určitě by se tam našlo (a i se to tady na foru nekolikrát řešilo), že pokud má jakýkoliv prodejce na webu nějakou cenu. A zákazník si přes eshop dannou věc objedná. Načeš mu přijde potvrzení objednávky. Tak je to závazná forma která je uzavřená z obou stran (zákazník objednal vs obchod potvrdil - ikdyž to byl robot).

Pokud vezmu na vědomí rikšuv zákon, který zde uvedl, Tak pokud má chybná cena být 16k z původních 18k, tak mne jakož to zakázníka to přijde jako slušná a velice lákavá nabídka, a reálná (při dnešních maržích na všem).

Takže nepředpokládám že by prodejce jednal v omylu.

Čímž se vyvrátil zákon, a je tedy nyní na Vás napsat jiný zákon, který by hovořil ve váš prospěch (vy prodejci) abyste nás s Jezevcem poslali k šípku.
    Já trvám na svém zboží, které jsem objednal.

EDIT: takže - sám jsem stál na straně prodejců, že se takováhle chyba stát může a že je to prostě omyl -> http://4um.overclocking.cz/showpost....0&postcount=21 (strana 1, post 27.11., tento thread)
    RIKSA byl ten který mě z toho důrazně vyvedl ----> následující post: http://4um.overclocking.cz/showpost....4&postcount=22
    Naposledy upravil Atreides; 12.01.2009 v 11:50.
    Paul Atreides
    NPE-squad.com - Clan Leader

COMP: Win7 x64 prof. | C2D E8400 3Ghz | ASUS P5B DeLuxe | Corsair 6000 MB DDR2 800MHz | ASUS GTX 560 Ti 1GB-DDR5 | SB Audigy SE 7.1 | Seagate 1000GB & 500GB (šuple WD 320GB) | Corsair 520W | 26" LG fullHD 1920x1080px 8ms
    NAS-server: Win Home Server 2011 | 1,6 Atom D525 (2 core | 4 threads) | ASrock mini-ITX | 4 GB DDR3 800MHz | Western 1TB GreenPower | Fortron 200W 80-BronzePlus | ftp, web, mumble, vpn, Servio DLNA share system, komplet PLEXI case
    NetBook: ASUS Eee1001PQ (violet) | 1,6 ATOM | 1 GB RAM | 250GB HDD | 1024x600 px LCD | baterie 7h :)
    FOTO: Olympus E-520 | 14-42 ZuikoDigital | 40-150 ZuikoDigital

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání