Výsledky 1 až 25 z 336

Téma: Levné mini notebooky obecně

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele mraky
    Vliv
    297

Standardní Re: Levné mini notebooky obecně

Ja ti to reknu z meho pohledu. Kupoval jsem Eee 9xx a 1xxx. Jeden s SSD a druhy s HDD. Nevyhoda HDD verze Eee je ta, ze je proste vetsi (10" vs 9") a tezsi (cca 1kg vs 1.5kg). Ta 10" varianta ma jeste ten futral takovy velky, ze je ten rozdil znat jeste vic.

Ja si moc nedokazu predstavit proc kupovat 160GB disk pro tenhle typ notase. Nicmene ten 10" model byl kupovan jako primarni pocitac pro 14 letou slecnu, ktera si potrpi a velke mnozstvi mp3jek.

Ono je to docela lakave mit takovy velky prostor nicmene sam jsi dlouho mel na notasu 40GB disk (jestli se nepletu) a ted bys to mel (SSD + karta) na tomhle poznamkovym bloku. Za dva roky si tam koupis 64GB SDHC kartu za 800 a budes vysmatej.
    Pište česky: hold × holt

hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
    holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní Re: Levné mini notebooky obecně

Citace Původně odeslal mraky Zobrazit příspěvek
    Ja ti to reknu z meho pohledu. Kupoval jsem Eee 9xx a 1xxx. Jeden s SSD a druhy s HDD. Nevyhoda HDD verze Eee je ta, ze je proste vetsi (10" vs 9") a tezsi (cca 1kg vs 1.5kg). Ta 10" varianta ma jeste ten futral takovy velky, ze je ten rozdil znat jeste vic.

Ja si moc nedokazu predstavit proc kupovat 160GB disk pro tenhle typ notase. Nicmene ten 10" model byl kupovan jako primarni pocitac pro 14 letou slecnu, ktera si potrpi a velke mnozstvi mp3jek.

Ono je to docela lakave mit takovy velky prostor nicmene sam jsi dlouho mel na notasu 40GB disk (jestli se nepletu) a ted bys to mel (SSD + karta) na tomhle poznamkovym bloku. Za dva roky si tam koupis 64GB SDHC kartu za 800 a budes vysmatej.
    Dík, já to nepopírám, že by mi menší kapacita stačila, jen jsem se zamýšlel nad tím, jestli najdu nějakou skutečně relevantní nevýhodu toho NTB s klasickým HDD... Hmotnost by byla značný argument, jenže brouk v hlavě furt hlodá, poněvadž co jsem tak koukal, tak rozdíl mezi tím Asus EEE a Lenovo S9e (tedy oběma devítipalcovkami) je zanedbatelný, v řádech desítek gramů (dle dostupných dokumentů)...

Aaach jo, mě z toho asi šlehne
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. "neznackove" levne objektivy??
    Založil Marty v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 30.08.2006, 14:22
  2. 05/05 Levne notebooky do 19tisic - prodejci/VO.
    Založil Aldapo v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 51
    Poslední příspěvek: 20.07.2005, 16:37
  3. Teac CD-W552G.. obecne zkusenosti.. muj problem - hluk
    Založil Jey v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 05.05.2004, 01:01

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání