Výsledky 1 až 25 z 50

Téma: Jednostranne zruseni objednavky pri chybne cene

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Jednostranne zruseni objednavky pri chybne cene

Citace Původně odeslal Vykuk Zobrazit příspěvek
    Jezevec je vždy se vším rychle hotov a docela to i chápu, na věci má většinou zcela jasný názor a nám nezbývá než doufat, že ten správný. Za sebe mohu říci, že se mi taky nelíbí jeho přístup černá/bílá, ale zase mu ho neberu.

Jen jeden postřeh k SOS: byl jsem svědkem toho, že v jednu chvíli jejich pracovník tvrdil A a za hodinu jiný jejich pracovník tvrdil B (jednalo se o docela složitý problém, ale už si nepamatuji, co to bylo). Z toho plyne, že ani odpovědi SOS nemusí být vždy 100%ně správné (bohužel).
    Ja bych doplnil, ze na lince SOS nekdy nevi (nebo se musela ptat) na docela zakladni dotaz ohledne klasicke reklamce stylu soukroma osoba vs. servis vs. prodejce (dle meho nazoru na podobne dotazy tam musi odpovidat x-krat denne) takze jsem zrovna nenabyl nazoru, ze jejich radu mohu brat za 100% relevantni a stat si na ni pred jinym subjektem.

A navic - specifikum ceskeho prava je takove, ze jeden pravni nazor renomovaneho pravnika muze byt diametralne odlisny od druheho pravniho nazoru jineho renomovaneho pravnika a stejne tak to plati o vyrocich soudu v jednotlivych kauzach.
    Takze osobne jsem dost vylecen z toho, ze kdyz je neco dle meho cerne na bilem napsane v zakone, tak to tak musi take skutecne byt a nejede pres to vlak. Tady pres to vlak jezdi docela casto...
    Naposledy upravil tiktak; 08.01.2009 v 09:56.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání