Tak na potreti se konecne zadarilo a dostal sem v CC kus bez vadnych bodu. Bylo evidentne videt, ze monas este nikdo nerozbalil narozdil od predchozich dvou. Taky doba dodani byla delsi nez predtim. Takze tamty dva predtim byl naky sunt kery tu uz asi koluje leta...
Mno, prvni dojmy sou veskrze pozitivni, neni to oproti CRTu takova tragedie. Cerna docela ujde, v noci pri malem osvetleni pri nastaveni nizsiho jasu to nebije do oci. Dobry je nastaveni gamma, takze se mipodarilo stahnout tmavsi odstiny a priblizit tak prevodni char. k CRT. Input lag sem zmeril fotakem na 50-60ms
http://rayer.ic.cz/350d/inlag.jpg
Hrat se na tom normalne da, mazani sem si vsim jen v LCD testu, jak tam jezdi ty vlajecky nebo kosticky, no je hezky mit ty monitory oba vedle sebe
Co ale nechapu, je funkce expansion (full/aspect/1:1) pri pouziti DVI-D vstupu. Kdyz nastavim 1:1 tak to stejne roztahne. Navic i treba v textovym rezimu nebo SVGA (linux FB) nezavisle na rozliseni reportuje 1600x1200@60Hz coz je naka blbost. Ale pozor, kdyz nastavim nizsi rozliseni ve windows, tak de nastavit 1:1 na DVI. Kdyz sem monas pripojil pres analog, tak prepinani 1:1 normalne funguje nezavisle na OS. Dokonce si v advanced menu muzu nastavit libovolny zoom factor pro kazde rozliseni, coz je luxus. Navic bych rek ze interpolace z analogu vypada lip. Proc to sakra nejde i na digital? A jak ten monitor pozna, ze do nej de dig. signal z windows nebo z linuxu nebo dosu? Jedine si dokazu predstavit nakou tajnou komunikaci po VESA DDC ze windows monitoru reknou ano, toto rozliseni ti dovoluju zobrazit jako 1:1