Není chyba jinde? Já osobně používám Operu denně a to mi nepadá skoro vůbec. Tak maximálně jednou za dva dny.
Vždyť v dnešní době není problém si dokoupit paměť ne? Když tento argument vesele praktukuje Microsoft, proč by nemohla Opera
Ale teď vážně...osobně sice nekoukám, kolik mi Opera zabírá(zatím nemám potřebu řešit), čili nevím, jestli to je normální číslo nebo ne, ale zdá se mi to nějak moc. Zkus přesunout profil a přeinstalovat Operu. Vyzkoušej kolik zabírá bez profilu, pak ho přesuň zpátky.
Jinak osobně začnu používat Google Chrome až tehdy, až bude i pro Linux a bude umět blokovat reklamu, stačí bannerovou, Google textovou blokovat nemusí, jednak mi to nevadí a jednak musím nějak podpořit vývoj
Vím, že to nebylo určeno pro mě, ale dovolil bych si zareagovat...Já osobně jej zkoušel kdysi dávno, ale moc mě nezaujal...v dnešní době, kdy vím, že MS si dělá vlastní "standardy" a to nejen ve WWW, tak jsem se rozhodl, že budu jeden z těch, co nebude dělat vrásky webmasterům, kteří musí své stránky speciálně upravovat kvůli IE(jehož jádro Maxton využívá), a IE používám jen s největším sebezapřením. Jsem rád, že většina stránek je alespoň dělána pro Firefox, když už ne pro Operu(bankovnictví a podobně).
IE 8 má být ale na tom lépe.....

Odpověď s citací