Citace Původně odeslal Jezevec Zobrazit příspěvek
Ja ti nevim, doma mam samo taky stroj na kterym obcas sedi leckdo z rodiny. A nikomu neprijde divny, ze ma svuj acc a hlasi se na nej. Minimalne ma kazdej na plose svy kravoviny, v prohlizeci svy zalozky, ....
Presne tak. Ked sa to bol schopny naucit a nastavit si to moj IT imbecilny sef (normalne ma milo prekvapil, ked som mu bol minule nieco doma nastavovat a po spusteni tam vidim svietit 5 mien a ani pod jedno sa nedostanem (admin account samozrejme zaheslovany uz pri/po instalacii)), tak nechapem, preco to odmietaju "z dovodu zlozitosti riesenia ako takeho resp. pohodlnosti" ludia, ktori bezne s pocitacmi robia denne.

Kořka: Co Ta ma kto spovedat, preco sa odhlasujes... Mas rad svoje sukromie a hotovo. Ide o princip. Tak ta to mali naucit.

Ale uznavam, ze ani moja pritulka po skoro 5ich rokoch nie je schopna pochopit, preco ju bez odhlasenia sa na moj comp takmer nepustam...

Ale to mas s ludmi tak... Ja ked vidim niekoho ako pise predomnou do ICQ, tak mu to necitam, je to "sukromny" rozhovor... Drviva vacsina ludi vsak ano.