Výsledky 1 až 25 z 464

Téma: Plasma nebo LCD?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Plasma nebo LCD?

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    Jinými slovy kdo se dívá na televizi stejnýma očima (a kritérii) jako já, ten uvidí na plazmě od Panáka za 15K citelně lepší obraz než na LCD od Sony za 100K.
    Jaký model od Sony za 100k máš konkrétně na mysli? A doufám, že je to při srovnatelné úhlopříčce jako u toho "Panáka" za 15k.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    Jaký model od Sony za 100k máš konkrétně na mysli? A doufám, že je to při srovnatelné úhlopříčce jako u toho "Panáka" za 15k.
    Nepochopil jsi mě ... Obecně říkám jen, že podle mého neexistuje bez ohledu na cenu "consumer" LCD, které by ukazovalo tak dobře, jako základní plazma slušného výrobce. Úhlopříčka není důležitá. A Sonku jsem napsal jen proto, že imho dělá asi nejlepší consumer LCD televize (a jednu takovou jsem nedávno taky viděl) a Panáka proto, že imho dělá asi nejlepší consumer PDP. Nic dalšího v tom netřeba hledat.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    Nepochopil jsi mě ... Obecně říkám jen, že podle mého neexistuje bez ohledu na cenu "consumer" LCD, které by ukazovalo tak dobře, jako základní plazma slušného výrobce. Úhlopříčka není důležitá. A Sonku jsem napsal jen proto, že imho dělá asi nejlepší consumer LCD televize (a jednu takovou jsem nedávno taky viděl) a Panáka proto, že imho dělá asi nejlepší consumer PDP. Nic dalšího v tom netřeba hledat.

Ja muzu jen potvrdit, stryc ma SONY BRAVIA za 60 litru, a kdyz se pusti sirokouhly film, tak proste ty cerne pruhy rusi, jak sviti. A to mu ji doporucovali pro nejvernejsi podani cerne barvy...
    i3-2100,4GB DDR3,WD 500GB GP, WD 1 TB GP, inno3d 8800GT, Lenovo L220x

Citace Původně odeslal milka Zobrazit příspěvek
    Ja muzu jen potvrdit, stryc ma SONY BRAVIA za 60 litru, a kdyz se pusti sirokouhly film, tak proste ty cerne pruhy rusi, jak sviti. A to mu ji doporucovali pro nejvernejsi podani cerne barvy...
    Nevím co je to za model.
    Já letos pořídil 40X3000 a ta stála podobně, ale takové problémy opravdu nemám.
    Už se na ni dívalo několik lidí jak majitelů plasmy tak LCD a všem se líbil jak design tak kvalita zobrazení (srovnáváno na "nehorším" zdroji - tedy na DVB-T případně DVB-C).

Tím netvrdím, že plasma nemá černou černější. Osobně jsem velmi dlouho zvažoval pro a proti jednotlivých technologií a po subjektivním pozorování a porovnávání zobrazovadel, jsem se rozhodl právě pro tuto LCD TV a to nejen kvůli (ne)kvalitě zobrazení ale i ovládání a dalšího vybavení.
    Naposledy upravil Paolo; 08.12.2008 v 18:23. Důvod: Doplnění mého názoru na srovnání plasma - LCD
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    299

ja jsem prave objednal pro nase na Vanoce
    PANASONIC TH-42PX80EA

tak doufam, ze jsem vybral dobre a ze me to neomlati o hlavu
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    335

Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek
    PANASONIC TH-42PX80EA

Kdyby jo, tak v PM posilam mou adresu. Dik

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    299

Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
    Kdyby jo, tak v PM posilam mou adresu. Dik
    kdyz ti nebudou vadit stopy od krve

ja jsem porad premyslel jestli mam brat FullHD, nebo ne, pak jsem si precetl nejaky zkusenosti atd.
    nasi stejne jenom cumi na TV z kabelovky, DVD ve vysoke kvalite ani nevi ze existuji
    a na PS3 nebo Xbox nemam love, mozna casem me to bude srat, ze jsem nevzal FullHD, ale prinejhorsim ju dam do loznice
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    289

PANASONIC TH-42PX80EA

kolega si ju objednal v pondelok a dnes mu ju priviezli , tak cakam este na jeho vyjadrenie.
    Pohladal si toho o nom na forach dost a mna sa uz len opytal ci som s nim spokojny..
    Keby som sa mal rozhodovat teraz tak nemenim a este by som usetril 12k /niekedy na jar ma stal 35k s maximalnou zlavou/
    NTB - nejake Lenovo
    PC - Intel i5 netaktovany
    fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
    technical diver , deep full nitrox 75m :)

Member Avatar uživatele tnema
    Věk
    47
    Vliv
    261

PANASONIC TH-42PX80EA

melu možná furt to stejné dokola, kdysi jsem to zde už psal,
    ano bez debat jsi vybral to nej co jsi mohl
    já to zde řešil cca v březnu, koupě pro bratra, tenkrát stála 26k a to byla nej cena na netu, ted pod18k
    koupil jsem ji po XX hodinách strávených na tvfreaku čtením fora
    min šunt sem viděl nakyho samsunga, bavíme se o 107cm TV, za 15k, 3k navic u plazmy je prd, zde neni na cem usetrit,
    clovek ma 3 moznosti: 1)chce TV a je mu jedno co 2) chce nej pomer cena vykon PX80EA 3)chce luxus
    42PX80EA je nástupce legendy (model už si nepamatuji), jenž získala EISA, takže se prostě nemá o čem bavit

Jinak se naprosto stotožnuji s názorem ostatních, FullHD zbytečné pro TV vysílání+HD filmy, využití dobré pouze pro konzoli, jestli 720i nebo 1080i člověk stejně svým okem lajka nepozná ve vzdálenosti 3 a více metrů, min procento lidí to pozná ale to sou už profíci.
    Naposledy upravil tnema; 12.12.2008 v 05:58.

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    312

Citace Původně odeslal tnema Zobrazit příspěvek
    Jinak se naprosto stotožnuji s názorem ostatních, FullHD zbytečné pro TV vysílání+HD filmy, využití dobré pouze pro konzoli, jestli 720i nebo 1080i člověk stejně svým okem lajka nepozná ve vzdálenosti 3 a více metrů, min procento lidí to pozná ale to sou už profíci.
    HD signal jsem zatim videl dukladneji pouze z pocitace na mem 24"LCD. Je fakt, ze vetsi rozliseni poznam, jenom kdyz sedim "u pocitace"... Kdyz se lehnu na postel, tak uz tam moc rozdil poznat neni.
    Nicmene tohle se rikalo i o DVD vs DivX, CD vs MP3 a muzu s jistotou rict, ze tady rozdil je, ikdyz driv mne to taky az tak neprislo...

Citace Původně odeslal tnema Zobrazit příspěvek
    jinak se naprosto stotožnuji s názorem ostatních, fullhd zbytečné pro tv vysílání+hd filmy, využití dobré pouze pro konzoli, jestli 720i nebo 1080i člověk stejně svým okem lajka nepozná ve vzdálenosti 3 a více metrů, min procento lidí to pozná ale to sou už profíci.
    fullhd je zbytecne pro hd filmy? potom musim oznacit slovem profik kazdeho cloveka u ktereho jsem videl reakci na fullhd film na fullhd tv v porovnani treba s 1024 plazmou Samozrejme zalezi na vzdalenosti/velikosti/zraku, kdyz si sednu dostatecne daleko tak je i pal rozliseni "ok".
    Gigabyte GA-965P-S3, 3GB DDR2 transcend 667@925Mhz, E2160@3330MHz, Powercolor HD4830@700/1850, LG L226WTQ-PF , Seasonic SS-500ET-T3 500W 80PLUS, ~2TB HDD, DVB SkyStar2 ,Leadtek TV 2000XP, Logitech Z-640, Logitech MX510, Logitech DFP, Dolby's keyboard, NEC 3550A, Pixma iP4500, W7 x64, 3dmark
    30/1,5Mbit UPC - Buffalo WHR-HP-G54 OpenWRT, Dlink G664T OpenWRT, La Fonera OpenWRT, Linksys PAP2T VoIP
    Samsung I5700 Galaxy Spica - Android 2.2

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. LCD Acer nebo Samsung?
    Založil kachel v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 03.12.2005, 23:37
  2. aky 19 a alebo 17 LCD
    Založil pageup-pagedown v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 29.07.2005, 12:24
  3. LCD Panel co vy nato ?? udělat nebo koupit
    Založil KoNG v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 92