Ach jo, tak tohle jsem se přesně dozvědět nechtěl
Mám desku MSI KT6 D(KT600 socketA), Athlon 2600+,RAM 2GB DIMM Kingst., 450W zdroj redstar,a HD3850 AGP jsem v XP sp2 rozchodil jen když jsem našel drivery na CD a ty jsem tam po nějaké době procpal, byly mi doporučeny ovladače z Visiontek -ale přesně výše zmiňovaný problém-napíše, že HW není kompaktibilní. Jen s holým driverem, aby se mi hlásila alespoň karta, že to je ATI HD3850 už celkem fungovala, ale když jsem spustil Farcry, Dark Messiah and MM a WoW, tak se mi tam zobrazovala grafika sice v plném rozlišení, ale s chybama v obraze. Když jsem nainstaloval 8.6hotfix, tak FarCry šel vpohodě, DarkMess. se mi po cca 5-ti min restartoval. S jinýma verzema mi všechny hry šly jen po intro a potom se restartoval comp a to samé s 3dMark-když už chvilku běžel, tak se po chvíli restartoval.S WoW jsem měl problém už když jsem tam měl Ati Radeon 9600pro 256DDR, jak tam byly Catal. tak to nenaběhlo ani do menu a restart. Jak jsem nechal jen základní ovladače z Xp tak to běželo jak víno...bohužel u 3580 tato varianta nepřichází v úvahu.
Jinak jsem se chtěl zeptat-stalo se mi, že po instalu driveru se objevil krasný ostrý obraz -rozlišení 1280-1024 LCD a po restartu byl obraz rozmazanější, ikony větší - jak kdybych snížil rozlišení a přitom veškeré nastavení zůstalo stejné-nevíte čím to múže být?
Anunnaki - díky za veškeré info a doufám, že se najde řešení i pro tyhle staré střepy....