Výsledky 1 až 25 z 43

Téma: Neuznana rekl. flashdisku u Czc

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Vliv
    300

Standardní Re: Neuznana rekl. flashdisku u Czc

Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
    ale formu reklamace (tj. vymena, odstoupeni od smlouvy, oprava) jde udelat pouze v prvnich 6ti mesicich po koupeni. Pokud ji mas rok, tak forma reklamace je na firme (tj. oprava nebo vymena za stejnou, ci pokud budes souhlasit, vymena za jinou). Odstoupeni od smlouvy by tusim byla az posledni varianta.
    Pokud se teda nepletu...
    Tak to se pletes Pokud ti danou vec vymenili za novy kus, nebo ti takovou vymenu nabizeji, je to zcela jiste proto, ze puvodni predmet reklamace je neopravitelny. V takovem pripade mas moznost vybrat si reseni reklamace na kterem se dohodnes s prodejcem - vymena za jiny produkt, prepocteni castky na kredit a koupe noveho produktu, nebo pokud se nedohodnete, nebo nechces, tak mas moznost odstoupit od kupni smlouvy = nechat si vratit penize. Plati pouze pro koncove zakazniky, nikoliv firmy.

MikeD - pokud ti dají nový kus, využij toto. Kdyžtak je to +- $622 občanského zákoníku, pokud si tedy nakupoval jako koncák.

Chtěl jsem si právě tento flashdisk koupit, takže jsem nakonec velmi rád, že jsem objevil tento thread.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Rychlost FlashDisků
    Založil Hanz v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 284
    Poslední příspěvek: 16.02.2011, 16:46
  2. Reklamace CZC
    Založil kidd.hombre v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 40
    Poslední příspěvek: 27.11.2008, 08:59
  3. Reklamace na CZC Geforce6600
    Založil l_iNu$ v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 46