Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit
netvrdil by som, ze hlavny vyznam ale je to urcite pozitivna vlastnost
v podstate ide o to, ze vdaka PAE rezimu dokaze pouzit pamat za hranicou 4GB fyzickeho adresneho priestoru, ktoru Windows XP vdaka licencnym obmedzeniam ignoruje
pamat zariadeni sa z dovodov kompatibility mapuje do hornej casti 4 GB fyzickeho adresneho priestoru, z tohoto dovodu bude v pripade 4GB RAM jej cast namapovana nad 4GB a preto aj ignorovana Windows, superspeed ramdisk dokaze tuto pamat pouzit, takze pre klasicky nevyuzitelnu cast RAM mozes najst uplatnenie
to je moj nazor, ak niekto pocituje zvysenie vykonu, nech tak samozrejme robi
ahoj, mám problém. zkouším návod od Combyho a potřebuji poradit... vytvořím ramdisk, restartuju. spustím ramdisk plus, dám ''memory'', ''configure'' a ''unmanaged memory'', zaškrtnu ty dvě políčka, ale nevím co mám teď nastavit do ''reserved'', když tam dám velikost toho mojeho ramdisku a restartuju, nenabootoje mi win, musím pak do nouzového režimu a obnovy systému... poraďte pls lamce.
CPU Core 2 Duo E8200 2.66GHz@3.2GHz - AC Freezer 7 Pro
GK Geforce 8800GT
4GB RAM DDR2 Patriot
Gigabyte P35-DS3
no ok, ale když je to v tom naávodu tak co tam mám teda nastavit? když zaškrtnu jenom ty 2 kolonky a dám ok tak to nejde, napíše to chybu ''unmanaged memory properities were not set. unable to detect valid memory at the highest candidate page.''
CPU Core 2 Duo E8200 2.66GHz@3.2GHz - AC Freezer 7 Pro
GK Geforce 8800GT
4GB RAM DDR2 Patriot
Gigabyte P35-DS3
Ake dve kolonky? Ja som zaskrtol len jednu.
5400+ BE, M3A78, 2x2GB 800+, X1950Pro 512MB, Pro82+ 425W
Potrebuješ založiť s.r.o. alebo a.s.? Pošli SS.
jaluvkap: Podařilo se ti to nějak rozběhat? Hází mi to stejnou chybu a víc jsem s tím nehnul. Takže soft je nepoužitelnej.![]()
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit
HOME 1 : WINDOWS 7 - ASUS P5Q-E - E2160@default - 4GB A-Data DDR2 800EE - Noctua NH-U12P - MSI HD5870 1GB@default - WD5000AAKS - WD 3200AAKS - WD 10EADS - WD 15EADS - Samsung 2.5" 320GB USB - Samsung 183L - HP LP2465 - Delta 700W from HP - 2xNF-P12 - Chieftec WH-02B-B-OP
HOME 2 : Windows XP - Asus K8V-XE - A64 3000+@250*10/1.42V - Corsair Value 1024MB 2.5/3/3/6 333MHz - Samsung SP1614N - Toshiba M1712 - Diamondtron AOC 7A+ - Modecom Feel-V
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)