Tak ja to tehda udelal jednoduse bridgem mezi sitovymi adaptery ve windows a frcelo to. Samozrejme jako nejvetsi nouzovka.
Tak ja to tehda udelal jednoduse bridgem mezi sitovymi adaptery ve windows a frcelo to. Samozrejme jako nejvetsi nouzovka.
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
I'm not arrogant...I'm just better than you!
Ja to kdysi zkousel taky (ikdyz moje znalosti site a jejich nastaveni nejsou zrovna dobre) a trapil jsem se s tim asi 3 dny po vecerech. Spojit se mi to pak myslim jakz takz povedlo, ale bylo to extremne nestabilni, po restartu jednoho ci druheho zarizeni jsem to musel zase ruzne propojovat, proste nic "instantniho".
Wifi router je myslim dostatecne levnym a spolehlivym resenim, alepson pro mne, s rukama na site levejma...![]()
Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret
Tak to souhlas, s BT jsem obcas rad, kdyz se mi podari poslat soubor z jednoho zarizeni do zarizeni uplne jineho (uspesnost tak 50%, 3x hura ruznym BT profilum)
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
I'm not arrogant...I'm just better than you!
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)