No, to bude na dyl. Omlouvam se za ten mail, ale ono mi v 600 kousku denne obcas neco ulitne.
Soucasny DDL pack pro PCI karty NEobsahuje DTS connect driver. Obsahuji je jen PCIe verze, odkud se neda nainstalovat.
Creative po prusvihu s Danielem modifikoval sve drivery a celem systemu rozesel hlidace autorizace, v Registru predevsim (skryty pod CLASS polozkami nic nerikajiciho nazvu).
Funkcni je porad puvodni Danieluv pack s drivery DDL a DTS extra stazenymi z Auzentechu (do verze 1.06).
Od te doby i Auzentech prestal nabizet drivery volne ke stazeni, nabizi je ted, ovsem stejne chranene jako Creative. (kupodivu plna instalace driveru 1.06 vc. DDL a DTS connect lze nainstalovat na PCI karty, je nutno ovsem mit svuj unlock kod od Auzentechu). V soucasne dobe jejich drivery nainstalovat nelze.
Takze vyber DDL + posledni aktualizace driveru od Creative, nebo navrat do dubna 2008 (+ packy Auzentechu).
Soucasny driver Creative je nepomerne stabilnejsi nez Danieluv, ktery mel k dispozici starsi verze kodu.
Ani me nelaka koupe X-Fi PCIe karty jen kvuli podpore minoritniho DTS, ve hre je stale doufam karta zavrsujici X-Fi Profi Ex (s prevodniky a rele, jaka ocekavam).
Zvlaste, ma-li opravdu umet HDMI a formaty nutne pro BD (Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS HD).
Zatim to resim Intel Master Dolby Audio softem a DTS authoringem v pekne drahych programech.
((I kdyz takovy Sony DVD Architect 5.a Pro to koukam uz umi taky)).

Problemem ruznych X-Fi karet je NEpodpora DD a DTS dekodovani, musi nastupovat soft (PowerDVD, ArcSoft apod). Moje Elite Pro tim nastesti netrpi a vystacim si s DD Live. DTS encoding funguje jen ve Vistach, ty sice mam taky, ale z duvodu ochrany dusevniho zdravi je nepouzivam. Snad az Windows 7 .
----------------
AudioCreation Mod lze nakonfigurovat vselijak, vcetne svych presetu, nebo bez nich.

Z principu - vystup S_PDIF (narozdil od HDMI) nema moznost ridit hlasitost na vystupu - pro WIN XP toto resi zatim beta verze Creative Entertainment centrum (s rizenim vsech kanalu na vystupu cehokoliv). Pro Visty takova ficura zatim k dispozici neni.
Jestli jsem neco zapomnel, tak se k tomu vratim.
Pekny den (noc).