Ze sa pozres do nastavenia ATI tray tools, ked pustas video. Pripadne si pripojit monitor/tv.
Ze sa pozres do nastavenia ATI tray tools, ked pustas video. Pripadne si pripojit monitor/tv.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit
Skus teda odinstalovat a nainstalovat este raz, pripadne pouzi poslednu beta verziu. Najdes ju na guru3d fore.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
To jsem právě zkoušel než jsem tento thread založil. Zkusil jsem i jiné verze ATT... záhada![]()
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit
Skus este ten kmplayer.
Ahoj!
Zkus povypinat vetsinu zalozek v "general options".
Nesly mi spustet 3d programy a pomohlo az vypnuti "agressive 3d detection".
1. Game PC: Gigabyte Z68XP-UD4+ i2600k@4.3GHz, CM Hyper 212+, Asus HD7950 DC II TOP, 2x4GB Kingston HyperX LoVo DDR3 1600, Hitachi 500GB VLA360,Samsung 1TB-F3 atd, Thermaltake Armor Jr.,2x120 Revoltec,Zalman Fanmate2, FSP Aurum 400w GOLD, Logitech G25. 2. Notebook: Alienware M17x R3
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)