Výsledky 1 až 25 z 1036

Téma: Windows 7 (Microsoft Confirms Windows 7 for 2010)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Standardní Re: Windows 7 (Microsoft Confirms Windows 7 for 2010)

Citace Původně odeslal Fox!MURDER Zobrazit příspěvek
    btw. ad registry ... me to neprijde jako tak spatny reseni. problem je v tom provedeni, ktery silne pokulhava teda spis kulha ...
    Jj, není potřeba je rušit úplně a přecházet na texťáky, ale potřebovalo by to hodně přepracovat. Současnej systém XP/Vista je dost hroznej.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Citace Původně odeslal Peca-on-line Zobrazit příspěvek
    Jj, není potřeba je rušit úplně a přecházet na texťáky, ale potřebovalo by to hodně přepracovat. Současnej systém XP/Vista je dost hroznej.
    Predevsim by melo byt (at uz je technicke reseni jakekoli) veskere nastaveni zdokumentovane s moznosti vlastnich poznamek + musi byt snadno (= prosta kopie) prenositelne na libovolny dalsi stroj.

Uzasne me iritujou navody (na webu M$) typu "ve vetvi abc\xyz\...\...\... zalozte polozku klm jako DWORD a nastavte ji hodnotu 0AF". Tomu rikam userfriendly system :/ . Procpak to neco, nelze nastavit z GUI ? Procpak to neco, neni nikde nejake rozumne zdokumentovano ? Pokud si otevru man page/dukumentaci ruzumne OS aplikace, tak tam pravdepodobne najdu konfigurak se seznamem vsech moznych voleb vcetne moznych hodnot a jejich vyznamu.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Citace Původně odeslal Jezevec Zobrazit příspěvek
    Predevsim by melo byt (at uz je technicke reseni jakekoli) veskere nastaveni zdokumentovane s moznosti vlastnich poznamek + musi byt snadno (= prosta kopie) prenositelne na libovolny dalsi stroj.
    S tím nelze než souhlasit.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

po připojení bluray vypalovačy k W7 lze pravou myší odeslat data přímo k vypálení na br medium, háček nebo moje neschopnost je v tom, že os vždy ohlásí, že objem dat který chci vypálit je větší než zbývající kapacita media.. nero 7 datové br pod W7 vypálio korektně - PS3 mi to přečte a přehraje

build 6956 se na ntb asus X51L nainstaloval na jedno kliknutí včetně všech ovladačů, system rating to hodilo 3 (c2d 2.2ghz/4mb cache, 2gb ram), malování je předělaný a zcela bez chyb není, přibyly nějaké funkce jako jsou předdefinované tvary (hvězdy srdíčka atd) brush má 9 různých variant, stylem je to podobné office2007 a oproti malování v xp je to posun. Působivě jsou udělané náhledy z dolní lišty: stačí najet myší na ikonu IE a vyskočí náhled všech oken vedle sebe, když myší najedu na náhled prvního okna ihned se vykreslí přes celou plochu a takhle se plynule střídaj všechny náhledy když se přez ně přejede - stejně to funguje u ostatních aktivních oken hozenejch do lišty. Obětoval jsem jedno prázdný 4rychlostní medium BD-R 25gb a pokusil se na něj vypálit data z usb disku na LG GGW-H20L, kterou mám k ntb připojenou přes usb redukci, z disku jsem zaselektoval 20gb dat a poslal je stylem pravá myš odeslat na BD-RE drive na vypálení což ještě nefunguje 100% protože os nepozná správně jaké medium je vložené a zřejmě se domnívá , že jde o dvd protože nabídnul rychlost k vypálení 6x 19x 24x. Použil jsem 6x povolil zápis a pak jsem jen vyndal disk a v PS3 nevěřícně pustil korektně vypálený hd klipy...
    edit: přístup do registrů a služeb: start-a do vyhledávání zadat services/msconfig/regedit/cmd atd. ftp připojení zatím moc nejde, je tam evidentně nějaký bug s udržením platnosti už.jmen a hesel
    edit2: zcela dostačující je fce snipping tool která umí típnout plochu do formátu png jpeg gif html ukázka
    filezilla jede bez problému
    Naposledy upravil Rache; 15.12.2008 v 00:11.

Zítra bude k volně dostání ze stránek MS betaverze Windows Seven:

http://technet.idnes.cz/microsoft-pr..._reportaze_kuz
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

tak ja uz mam ten Win7 nahodeny, ovladace v pohode berie od Visty, Aero je trochu vylepsena Vista...ale som naozaj prekvapeny celkovou odozvou systemu a podobne..po starte 43 procesov, 7.47 GB na disku..to je celkom uspokojive..start systemu pod 1:30, vypnutie do 10 sekund, hibernacia trva trochu dlhsie /4GB RAM+7200RPM disk/ ..vykon systemu pojde urcite este hore, kedze je to beta a este som sa nebabral s procesmi a servismi a spol...

..ale myslim ze budem velmi spokojny uzivatel toho systemu..ma tolko funkcnych vylepseni oproti Viste, ze sa k nej uz nebudem chciet vratit rovnako ako ku XP po prejdeni na Vistu
    PC: GA-Z68X-UD3P + i7-2600K + 4x4GB G.Skill 1333CL7 + 8800GT + Audigy2 ZS + Intel 520 120GB R.0 / Seagate 750GB R.1 + Seasonic X660 + Fractal R3 + Phobya 480 + 4xNoctua P12, EK Supreme HF+, ACool VPP655 + XSPC Tank
    NB: DELL XPS M1330 [T7500,4GB RAM,Intel 320 160GB,8400M-GS] + Double Copper Mod, Seven x86+PAE patch

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst™ 8.2
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 01.03.2008, 15:28
  2. ATI Catalyst 7.2
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 18.03.2007, 03:15
  3. DirectX 9.0c Redistributable (December 2006)
    Založil Masster v sekci fóra SW nástroje a ostatní utility
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 14.12.2006, 17:32
  4. outlook2000 a blokovane prilohy
    Založil Haldo v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 07.12.2003, 14:14
  5. Microsoft Confirms Bug in Hyper-Threading Support by Windows
    Založil LM v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.06.2003, 13:41

Klíčová slova k tématu