Výsledky 1 až 25 z 72

Téma: Enermax PRO/MODU82+ 425W - nový král mainstramu?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Vliv
    294

Standardní Re: Enermax PRO/MODU82+ 425W - nový král mainstramu?

pekna recenze
    koupil jsem ten zdroj mesic starej a az ted ctu zaruku a jsem rad ze jsem neslapl vedle
    doost me prekvapily ty ucinosti, cekal jsem neco kolem tech 85%
    ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12

Standardní Re: Enermax PRO/MODU82+ 425W - nový král mainstramu?

Citace Původně odeslal joXerus Zobrazit příspěvek
    pekna recenze
    koupil jsem ten zdroj mesic starej a az ted ctu zaruku a jsem rad ze jsem neslapl vedle
    doost me prekvapily ty ucinosti, cekal jsem neco kolem tech 85%
    Jak je to doopravdy s účinností netuším. Jde o chybu testeru zdrojů. Přesněji řečeno, budu muset vyrobit novou verzi a kompletně ji přepracovat, to samé se týká testovací metodiky. Pokud jde o zvlnění napětí a vnitřní provedení, je vše v pořádku.

Výsledek je ten, že časopis Computer a Světhardware mi posloužili jako betatester testeru zdrojů. Z toho důvodu asi měření účinnosti vynechám, nebo budu jen vzájemně porovnávat (zdroj A má větší účinnost než zdroj B apod.).
    Internetová fóra, diskuse, seznamky a chaty jsou plné lidí, kteří o sobě říkají, že něčeho dosáhli. Jde však o pouhý přelud krmený vlastní ješitností. Skutečný život, aniž by o tom tušili, se jim vzdaluje, každým dalším úderem do klávesnice. Za skutečné lidi mluví jejich činy a ne vlastní slova.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Intel Conroe - novy kral
    Založil MadCap v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 1090
    Poslední příspěvek: 15.10.2007, 19:44
  2. Hitachi 7k250 - Nový král 7200ot disků !!!
    Založil Anonymous v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 69
    Poslední příspěvek: 01.06.2005, 19:03

Pravidla přispívání