Díky za odpovědi - díval jsme se na tu 730i ...možná to pořeším tak že vrazím radši 4-7tis do stávající sestavy (HDMI switch,větší disk,grafika?,kabeláž,bezdrátová klofka a myš s čidlem přes zeď) než dát 12-14tis za HTPC.
Věc se má tak že mám to co v podpisu a ktomu Z-5500 a USB X-Fi v jednom pokoji - řekněme pracovna.V druhém pokoji(ložnice) což je hnedle přes zeď mám projektor a LCD22 a telku (ta zatím je jen obyčejná později vyměním za LCD s HDMI LG42 LF66 kterou mám teď jako hlavní monitor).
Tedy bude potřeba zatím napojit přes "něco" ono LCD42,LCD22 (obojí mají HDMI) a projektor 720p naštěstí má taky HDMI .Čili mě napadá HDMI switch(hm,ale to asi nepustí vstup všude,ale budu jak trubka muset manuálně přepínat?)...a aby to nebylo tak lehké tak se optám jak pak to udělat se zvukem...existuje "levný" optický switch 1:2 ? Asi moc ne,že?A nějaké reprosestavy co mají Optický in/out jsou taky dost drahé,že? Většinou mají jen in či někdy out. No stou kabeláží to bude ještě sranda.
Chtěl bych docílit abych nemusel přehazovat kabely a měl 3 HDMI zobrazovadla a dvoje reproduktory nejlíp po optice....a nejlíp určovat kam signál poletí jen tím že dané zařízení bude zapnuté...nerad si přehazuji byť jen vstupy...asi jsem moc velký idealista.