Ja jsem se dival primo do firemnich tabulek, mohl jsem se prehlednout, to se stane....
Nicmene, muj mnohem levnejsi Nexus NX-8060 ma ctyri vetve 12V po 18 A, vystup pro 3,3 a 5 V 30 A( celkem zbytecne, ale necht). Vetsinu dne se vetrak netoci, PC bezi furt, hmm.. stale.
Proc to pisu - netroutl bych si u sve desky (a ja mam ctyrjadrovy CPU) cokoliv slabsiho, predevsim na 12 V vetvich. Mam 4 disky - zrouty ( SAS a 10.000 ot. Velocitaptory.) A postarsi nVidii 8800 GTS 512 s HDCP+HDMI. Vsechno ostatni (krome zvukovky) venku a s vlastnim napajenim.
Plus 2 routery, kabelmodem, ADSL 2+ (ale to je nezavisle). Zazil jsem podobna dobrodruzstvi, od te doby nikdy. Instalace a provoz WIN XP SP3 bez problemu, Vista Ultimate si postavila hlavu, instalovala se jen cast hardware... zkratim,... do doby, nez prisel Nexus (a to ma "POUZE" 600 W", ale dobre navrzenym modularnim systemem).
Neverim ani vyrobci a merim si vystup pod zatezi sam. Vicejadra jsou poslusna, pokud moc nechceme, pri opacnem pristupu si prednostne berou temer vse, filtrace nefiltrace.
U TV karty je dnes situace znacne ulehcena, nez pred lety. Do slotu dam jen to, co nema alternativu (SAS-SCSI kuprikladu, nebo grafiku). Shodou okolnosti USB Pinnacle 340e znam a interni varianta nema nic, co by nemel i USB (ma dokonce zminovany bonus HDTV, dokonce je to i funkcni). Za 1700 Kc i se 2 mes.starym softwarem.
Ruseni TV kartou muze (a nemusi byt zpusobeno), EMI shield kryty pro zvukovky nejsou ale vynazezem Creative nebo ASUSu.