Ano. Zavřená v krabici jen s větráním a pod objektivem zrcátko, aby se zbytek UV světla odrážel zpět (možná by byl vhodnější alobal, protože sklo zrcadla to může utlumit).
Ano. Zavřená v krabici jen s větráním a pod objektivem zrcátko, aby se zbytek UV světla odrážel zpět (možná by byl vhodnější alobal, protože sklo zrcadla to může utlumit).
senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)
Ok, dnes jsem ho začal ozařovat tímto tak uvidíme.![]()
Kolik to má W?
To nevím, nikde jsem to nenašel. Vypadá že je homemade.... Pujčil mi to dědův kamarád elektrikář....
A je to určitě UV? Není to třeba infralampa?
k tématu - něco z Heliosu 44-3: http://4um.overclocking.cz/showthrea...923#post831923
senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)
Né, je to fakt UV, blbej nejsem. Ten člověk to používal jako germicidní lampu, takže doufám že to bude fungovat. Sorry za OT.
To není OTPokud takhle, tak to určitě fungovat bude, jen bych dal pozor na to, jestli to třeba nevyvíjí i nějaké teplo (aby se objektiv nezahříval nad nějakou únosnou mez - např. 50°C)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)