Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: OpenVPN a pomale Sdileni souboru (Windows)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: OpenVPN a pomale Sdileni souboru (Windows)

Citace Původně odeslal WereWiking Zobrazit příspěvek
    Mas pravdu, omlouvam se, opsal jsem to spatne. Verze je skutecne:

OpenVPN 2.1_beta7 Win32-MinGW [SSL] [LZO2] built on Nov 12 2005

; opravil jsem to i v uvodni zprave.

ad protokol - TCP jsem jen zkousel, ted jsem zpatky na UDP

Jinak jdu zkusit nainstalovat na laptop s XP ten stabilni build, jestli to neco neudela.

:: EDIT ::
    Dnes jsem pokracoval v testovani. Na WinXP jsem prehodil klienta na stable build 2.0.9 (OpenVPN GUI 1.0.3) a zaroven ted jeste na trosku rychlejsi lince (resp. mene vytezovane) a vysledek je stejny.
    ja mam s udp lepsi zkusenosti, prave co se rychlosti tyce. ono pokud ti jede TCP opet pres TCP, tak tam jsou uz dva opravne algoritmy a zbytecne se mlati pres sebe (detaily by tu byly asi OT, na pozadani doplnim). UDP, kdyz se ztrati, tak se ztrati a to TCP uvnitr VPN si s tim poradi.

co se te pomale samby tyce, opravdu bych rad videl, co tam obema smery tece, dost by nam to reklo ... vzdycky jsem to zkousel tak max. z wifi.

jeste me napada (snad jsem to neprehlid), pokud je placnes oba na rychlou linku, tak je sdileni pres VPN vpohode?
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní Re: OpenVPN a pomale Sdileni souboru (Windows)

Citace Původně odeslal Fox!MURDER Zobrazit příspěvek
    ja mam s udp lepsi zkusenosti, prave co se rychlosti tyce. ono pokud ti jede TCP opet pres TCP, tak tam jsou uz dva opravne algoritmy a zbytecne se mlati pres sebe (detaily by tu byly asi OT, na pozadani doplnim). UDP, kdyz se ztrati, tak se ztrati a to TCP uvnitr VPN si s tim poradi.

co se te pomale samby tyce, opravdu bych rad videl, co tam obema smery tece, dost by nam to reklo ... vzdycky jsem to zkousel tak max. z wifi.

jeste me napada (snad jsem to neprehlid), pokud je placnes oba na rychlou linku, tak je sdileni pres VPN vpohode?
    ad TCP over TCP - jasny, ja jsem jen laboroval; osobne mam predstavu ve smyslu, ze tam je dvojita "rezie" spojeni, nicmene pokud by ses citil, klidne to muzes na PM rozvest, o sitich se vzdycky rad dovim neco noveho

ad "rad bych videl" - no a jak ukazat? nejak pres Wireshark? Popravde jsem tuhle aplikaci pouzival jen jednou a moc moudry jsem z ni nebyl.

ad "rychla linka" - pokud myslis napr. LAN, tak to jsem nezkousel; vyzkousim, jak prijedu domu, gi

a znova diky za rychlou odpoved
    War. War never changes.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst 8.3 WHQL
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 11.03.2008, 13:57
  2. ATI Catalyst™ 8.2
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 01.03.2008, 15:28
  3. ATI Catalyst 7.2
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 18.03.2007, 03:15
  4. DirectX 9.0c Redistributable (December 2006)
    Založil Masster v sekci fóra SW nástroje a ostatní utility
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 14.12.2006, 17:32

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání