Výsledky 1 až 25 z 47

Téma: ASUS XONAR DX

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Thumbs down Re: ASUS XONAR DX

Pod tíhou kladných recenzí (a díky mým nesympatiím k firmě Creative) jsem si tuhle kartu koupil. Nicméně se obávám, že ji budu muset vrátit bez udání důvodu
    Kartu jsem normálně nainstaloval, ovladače mám poslední dostupné z webu Asusu. Karta se mi bohužel chová stejně jako jednomu člověku z diskuze na Czc - zcela náhodně posílá signál po různých reproduktorech.
    Mám WinXP Home SP3 a je to na základní desce Gigabyte GA-MA69G-S3H - tj. AMD 690G chipset. Karta je ve spodním PCIE 4x slotu.

Jak je v ovladačích ten test, že se klikne na reproduktor a z něj se ozve např. "Front left", tak když na něj 10x kliknu tak se stane asi toto: 3x se zvul ozve ze správného reproduktoru, 2x z pravého, 1x ze subwooferu, 2x ze zadního pravého a jednou z cetrálního.
    To samé je i u ostatních kanálů.

Takže třeba když pustím winamp a přesouvám balance z leva do prava, tak podle nálady:
    zvuk se mění správně z leva do prava, zvuk jde mezi pravým kanálem a subwooferem, zvuk jde mezi pravým zadním a pravým předním atd.
    Přehrávání dvd to samé - jednou pustím přehrávač a zvuk co má jít z centru jde do pravého zadního, podruhé pustím dvd přehrávač a místo centru hraje subwoofer.
    Reproduktory (Genuis HT 5.1) mám zapojené dobře (a i kdyby ne, tak by ten signál takto neputoval, není to o špatně zapojených repro) a moc mě nenapadá co zkusit.
    Jeste doplnim, ze se pokousim o rezim 5+1 (v driverech), nicmene ta chyba se projevuje i kdyz vyberu jen 2.0 - i tak to nahodne prehazuje levy a pravy kanal mezi sebou.

Tento problém je diskutován (bez závěrů) na Asus fóru: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?...age=1&count=20 takže evidentně nejsem sám.
    Má někdo podobnou zkušenost, radu nebo návrh co s tím ? (kromě vrácení Xonara a koupě Xfi)
    Naposledy upravil krtecek; 09.10.2008 v 09:13. Důvod: jeste dodatek
    Intel Core i5-2500@3,8GHz, Gigabyte Z77X-D3H, 8GB DDR3 1600 MHz, Gigabyte AMD Radeon 7850 1GB, Asus Xonar DX, 128GB SSD Crucial M4, 1500 GB Seagate + 1500 GB Samsung F3 EcoGreen, LCD NEC 20" 20WGX2

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Asus Blitz Formula P35 - zkusenosti, rady, nazory ...
    Založil Slimák v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 13.08.2007, 11:44
  2. MOTHERBOARD - MSI K8N SLI-Platinum nebo ASUS A8N-SLI DX
    Založil DAFER v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 11.07.2005, 08:04
  3. Asus K8V SE Dx - nefunkcni OC ramek
    Založil MV v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 27.11.2004, 10:42
  4. ASUS A7N8X - tipy, problémy