Výsledky 1 až 25 z 41

Téma: Reklamace CZC

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Reklamace CZC

Citace Původně odeslal HollyG Zobrazit příspěvek
    To jsou mi problemy, reklamace zbozi, ktere jsi tam vubec nekoupil, velky problem zaskrtnout na webu "zobrazovat jen dostupne" (neokop), alzasoft na vas!
    o to nejde, de o to ze si neco vyberes a je tam dodaci doba 3 dny,tak to obednam a druhej den jenom cumim ze se to zmenilo na dodaci doba 15dnu nebo dokonce dodaci doba neznama
    a zrovna ta neznama je tam dost casto

Tak se taky poptám, když se tu řeší reklamace v CZC
    4.9. jsem osobně dal ntb do reklamace. Vzhledem k tomu, že nemám cestu do Prahy, bych jej chtěl nechat poslat, na což myslím mám právo(opravdu je to tak?). Avšak otázka zní, zda-li musí dodržet lhůtu 30dní tak, že nejpozději 30.den mi jej dodají(poštou/kurýrem..) či 30dní platí pro osobní převzetí a dále to mohou poslat po termínu? Příští týden již ntb potřebuji a stále se mi neozvali.. díky za rady
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

Citace Původně odeslal berraneck Zobrazit příspěvek
    Tak se taky poptám, když se tu řeší reklamace v CZC
    4.9. jsem osobně dal ntb do reklamace. Vzhledem k tomu, že nemám cestu do Prahy, bych jej chtěl nechat poslat, na což myslím mám právo(opravdu je to tak?). Avšak otázka zní, zda-li musí dodržet lhůtu 30dní tak, že nejpozději 30.den mi jej dodají(poštou/kurýrem..) či 30dní platí pro osobní převzetí a dále to mohou poslat po termínu? Příští týden již ntb potřebuji a stále se mi neozvali.. díky za rady
    v tom případě myslím bude důležité datum podání odeslaní balíku protože pak již to je věc služby(pošty) to oni nemohou ovlivnit určitě mne někdo doplní

[COLOR=#FF0000] I3 12100f [/COLOLga 1700/2x 16gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201

V tomhle směru největší překvapení mi připravil Lanshop. Objednal jsem zboží které bylo podle jejich webu skladem, zaplatil ho převodem a následně mi přišel email, že už danou položku nebudou NIKDY schopni dodat, ať si vyberu něco jiného. Peníze naštěstí obratem vrátili.

V CzC jsem s tímhle nikdy problém neměl, snad kromě nějaké podložky pod větrák kterou nemohli ve skladu najít i když jim svítila jako položka k odběru.

Citace Původně odeslal neokop Zobrazit příspěvek
    o to nejde, de o to ze si neco vyberes a je tam dodaci doba 3 dny,tak to obednam a druhej den jenom cumim ze se to zmenilo na dodaci doba 15dnu nebo dokonce dodaci doba neznama
    a zrovna ta neznama je tam dost casto
    Abit IP35PRO || C2D E8400 || Corsair Twin2X2048-6400C4 || Zotac 8800GTS 512 || Seasonic S12-650 || Raptor 300GB w SILENTMAXX silencer
    Eizo S1910 || TERRATEC Cinergy 2400i DT || Logitech diNovo Media Desktop w MX1000 || hp LaserJet 1015
    E-MU 1212M || Myryad MI120 || Adam HM1 || CORDA HEADFIVE #470 || Sennheiser HD-650
    Neumím mluvit vznešeně, ale problémy dvou malých lidí jsou v tomhle bláznivém světě jen hromádkou fazolí. ~Dr. G. House~

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamace alza
    Založil macher v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 20.09.2007, 14:15
  2. FAQ + nekolik citaci z ruznych webu
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 11.08.2007, 17:13
  3. Reklamace na CZC Geforce6600
    Založil l_iNu$ v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 46