tak pul roku jsem nemel cas na reinstalaci az ted jsem se k tomu dostal ... preinstaloval sem Visty a ted po 2dnech to dela zase ! na cistym systemu (vse nove nainstalovane s novymi drivery)... uz sem z toho fakt zoufalej kdyby mel nekdo napad co s tim...? zkusim jeste sundat taktovani cpu a prehodit zvuk na integrovanou co to udela... nejhorsi na tom je ze 1,5 roku nainstalovany (nepouzivany) XP jako druhy system tohle nedelaji... delaji to jen ty zasr* visty (32bit)
edit: zda se ze zmeny biosu na to nemaji vliv. po restartu to casto prestane ale po vypnuti a zapnuti pc se to zase seka (uz uvodni znelka windows vista se seka) diskuze sem nasel akorat o linuxu coz je mi na prd ale popisuji uplne stejny problem jako mam ja na vistach
urcite to ma co delat s grafikou... proste se zvuk seka pri min/max oken rolovani apod... FW mam nejnovejsi od Nvidie .. mel sem i jine... opravdu nevim.
EDIT !!!! PROBLEM (doufam) vyresen - snizil sem takt cpu na 3,0 (ted na 3,42hz a snizene napeti 1.42V) a uz zvuk neseka... jakmile to dam na 3,6Ghz -4,0Ghz zacne se opet sekat zvuk presto ze procesor a ram jsou stabilni (orthos stress cpu and ram test) - takze bych to videl na slabej zdroj (450W) co rikate ? nebo statnej cpu /deska ?