Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution
Naposledy upravil JamesCZ; 02.09.2008 v 22:14.
Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).
Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde
AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
Spokojený uživatel KDE 4.4.2
Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.
O ničem nevypovídající. Má sloužit k ověření dodržování standardů? Vždyť to například testuje ještě neschválené věci. O tom jak si prohlížeč poradí v běžném provozu s renderem stránek to podle mě neříká už vůbec nic.
A ohledně ACID2 moje chyba, u mě to vypadalo jako v příloze, ale po půl minutě se to načetlo do správného stavu (ten web s testem mi dneska jede strašně pomalu).
Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution
Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).
Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde
AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
Spokojený uživatel KDE 4.4.2
Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.
Vypada velmi slibne, nicmene mnoho funkci okopirovali z Opery(pretahovani oken, speeddial,...).
Jak jste jiz uvedli, az dodelaj mouse gestures, tak na nej po 7 letech prejdu z opery![]()
GigaByte GA-M55plus-S3G --- A64 3200+ @ 24oo ~ 1,375V BOX --- 2x512 Geil 667 CL4 @ 980 CL5 --- WD2500KS --- Acer AL1721ms --- 1/1 MBit/s via WiFi
Blog
09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0 aneb jeste ze ty "ochrany" programujou rozumny lidi :]
Ono dnes z hlediska BFU funkčnosti nejde dělat nic jiného než kopírovat jinde + přihodit něco nového. Jinak by to nemělo vůbec šanci.
Hodně důležitý je ale model té aplikace, kde konečně má browser šanci naplno využít více jader.
1 tab = 1 proces
Procesy sice zabírají víc místa, ale zase se lépe uvolňuje paměť. Rendering je rozdělený paralelně do více vláken.
První dojmy: ¨
Hoodně rychlé a moc se mi líbí nápad strčit Taby do titlebaru. Rozhodně to má něco do sebe a jsem zvědavý na Gold.
Jo, ted aby to clovek nejdriv scital, nez zacne nadavat, ze mu to zere 600MB operacni pameti jako treba firefox, ale jinak to vypada slusne.
Hope is the first step on the road to disappointment.
Alcohol is the first step towards alcoholism.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)