Jak tady resim tu reklamaci notesu, tak uz je to 31den od kdy ceska posta dodala firme MEGAOBCHOD.CZ muj notebook na urcitou adresu X, kterou jsem po nich chtel abych vedel kam mam poslat cely notes i s fakturami a pruvodnim dopisem k odstoupeni od kupni smlouvy. Dneska jsem psal email do firmy s tim ze uz je to 31den a tedy doba kdy mi meli poslat penize, nebo alespon nejake informace o stavu a neprislo nic. Dostala se mi prekvapiva odpoved ze firma ktera to resi(EMICO Group) prevzala zbozi 5.8. coz se mi vubec nezda, protoze jsem po nich chtel adresu a na tu jsem to poslal. Pote jsem si na poste zjistil v esystemu jak to tedy prislo a na moje cislo zasilky mi bylo vypsano toto mimojine: Zásilka dodána dne 29.07.2008 poštou 19020 - Praha 920. Trosku nafoukly email plus tyto informace jsem zaslal a prilo mi teto odpovedi:
v tom případě doporučuji kontaktovat přímo Vašeho prodejce firmu Emico Group s.r.o. ohledně bližších informací na emailu info@emicogroup.com, neboť naše společnost MEGAOBCHOD.cz, s.r.o. za bývalého provozovatele stránek MEGAOBCHOD.cz řeší pouze příjem a výdej reklamací. Děkujeme za pochopení.
Je tady nejaky pravnik ktery by mi byl ochoten pomoci za nejakou sumu?
Dekuji, uz mi fakt dochazi nervy a prestava me to bavit !!

Odpověď s citací