Neni, pokud by si cetl muj prvni post, tak tam uvadim, ze jsem zkousel hodne BIOSu, vcetne nejnovejsi bety (13x).
Co by melo mit stari cipsetu spolecneho s chybou v BIOSu mi take jasne neni.
Gigabyte uz za dobrou znacku nepovazuju. Napriklad poddimenzovane chlazeni cipsetu prave u me desky je presne ta vec, ktera onu dobrou znacku shazuje. Pokud bych ted kupoval desku, koukal bych nejdrive na desky znacek jako Abit nebo Asus a az pote bych hledal v radach Gigabyte.
Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104
Ono to není až tak úplně jen Gigabytem, dělají to i některé jiné a problém není v té položce (která, jak jsi uvedl tvůj problém vyřešila) ale v tom, že při startu máš připojený mass storage zařízení na USB.
Problém je v tom, že novější desky, které umí "Legacy" přístup k "USB Mass Storage" se při určité kombinaci prostě seknou. Konkrétně u mě to dělá WD MyBook, ale 2GB či 16GB FlashDisk to nedělá.
Moje další deska byla zase GigaByte, protože má vychytané jiné věci, které u dalších výrobců více "kulhají", zase na druhou stranu nekupuji ty nejlevnější ale minimálně DS4...![]()
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
V mem pripade byla na vinne USB ctecka karet.
Ja stejne jen tak blbe kecam a slovo nedodrzim. Skutecnost je takova, ze levne pocitace stavim na deskach jako Asrock a pod. a nikdy sem s nima nemel problem. Kdyz nekomu stavim nejakej lepsi komp, tak sahnu po gigabyte. A vzdycky s ni mam problem (P35-DS3 - nekompatibilita pameti, P43-DS3 - neumi 12.5x multiplikator pro E5200). Nekdo je proste nepoucitelnej![]()
Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)