Jezevče, disky se vytahují z boku skříně, tzn. z prostoru komponent, z čela skříně se nevytahují, tam jsou ventilátory. Zapojení samotného HotSwapu je na pravé části case, respektive za diskama, pokud koukám z boku case. Vzhledem k tomu, že výrobce to nazývá jako HotSwap i přesto, že překážkou k vytažení je bočnice, tak nevidím důvod proč bych to také tak nenazýval.Mimoto stačí se podívat na web výrobce, kde je vnitřek vyobrazen.
Já měl pocit, že Hotswap je nazýván styl samotného zapojení a né způsob, jakým se vytahujou z case disky... jestli přes překážku nebo volně.
Tomu se jinak říct, než HotSwap nedá...
http://lian-li.com/v2/tw/product/upl...0/a7010f04.jpg
Aigor: plošák s konektory je dost pevný a samotné konektory jsou jak přibýté, nemají tendency se ani silou vyklat.
Hlučnost celé sestavy mi přijde subjektivně ještě nižší, než u bývalé Gigabyte Aurory 570. Ten "antivibrační koš" je umístěn na vrchu, nebo je možné ho posadit na spod, je pro další 3 disky, takže celkem 10. Nic v něm nemám, takže prozatím je to zbytečnost a naštěstí v hlavním koši disky nevibrují, což mě moc těší.
tnema: určitě je udělám, ale bude to chvíli trvat. Chtěl jsem to nafotil, ještě, než jsem to nastartoval, ale nebyla k tomu moc chuť po těch X hodinách usměrňování kabeláže.![]()