Stránka 15 z 15 PrvníPrvní ... 51112131415
Výsledky 351 až 357 z 357

Téma: KPcool

Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    270

Standardní Re: KPcool

1st revize - med+hlinik. Vychazim z testu na netu. Napr na pctuningu byly kdysi davno ve srovnani s kaskadou a ertyho vyrobky. V novejsich testech uz je jen kaskada a erty. Na to abych si vytvoril obrazek to staci. Taktez konstrukce nejvykonnejsich bloku omezuje masu medi mezi cpu a vodou na naproste minimum.
    Dalsim voditkem je to, ze neuchladi c2d se zvedlou votazi, zejmena patrne je to na e8400 u ktere jsem zvednul napeti tusim na 1,35 (ale touhle hodnotou si nejsem zrovna jisty) a teplota v burn lezle nad 80stupnu. Taktez x2 3800 sotva uchladi na 1,55V. Teplota vody je OK.
    Co se tyce srovnani s necim jinym tak to nemam - poridil jsem si D-Tek FuZion v2 (thx to ZeeZ), ale jeste nebyl cas ho zapojit.

Arrow Re: KPcool

Citace Původně odeslal NeMeM9aA Zobrazit příspěvek
    1st revize - med+hlinik. Vychazim z testu na netu. Napr na pctuningu byly kdysi davno ve srovnani s kaskadou a ertyho vyrobky. V novejsich testech uz je jen kaskada a erty. Na to abych si vytvoril obrazek to staci. Taktez konstrukce nejvykonnejsich bloku omezuje masu medi mezi cpu a vodou na naproste minimum.
    Dalsim voditkem je to, ze neuchladi c2d se zvedlou votazi, zejmena patrne je to na e8400 u ktere jsem zvednul napeti tusim na 1,35 (ale touhle hodnotou si nejsem zrovna jisty) a teplota v burn lezle nad 80stupnu. Taktez x2 3800 sotva uchladi na 1,55V. Teplota vody je OK.
    Co se tyce srovnani s necim jinym tak to nemam - poridil jsem si D-Tek FuZion v2 (thx to ZeeZ), ale jeste nebyl cas ho zapojit.
    Ok ale bloky revize 1.5 kterou myslim ze mas, 1.0 byl snad jen jeden kousek, uz je radny oldschool. Ja myslel posledni revizi, ta je uplne o necem jinem.
    "Work"Station: E8400||4GB RAM||WIN 7||ATI||Samsung 24"||X25 SSD

Věk
    44
    Vliv
    270

Vsechny bloky mam z druhe ruky. Preci jenom v dobe prvnich bloku jsem zil jeste v dobe temna (bez netu) a tak jsou znalosti z te doby ponekud nekompletni.

mno sponu mi vyrobí známej tak uvidíme..Zatím na vzduchu při burn mám mmt při 3.24Ghz max 53°C ...
    Alienware m17x r3 /I7,16gb dd3, hd 6990m 2gb ddr5 .../

Arrow Re: KPcool

Ja tyhle bloky docela sleduji a mam doma jeste 2 sady. Nikdo myslim nikdy nedelal exaktni mereni, ale ta nova revize myslim na testy nesla( mozna na jeden, musel bych se zeptat). Pomerne dost by me zajimalo srovnani s dnesni generaci, ale jsem skepticky, blok v okruhu neni nejhlavnejsi komponenta, ale mit to podlozeno nejakymi vysledky by bylo fajn. Ja tady bohuzel uz mam jen vzduchove chladice a s temi se mi to porovnavat nechce, je to prace navic a testovaci umisteni, neni totozne s umistenim, ktere je obvykle pouzite kvuli skladnosti a preprave.

Tady je link http://www.h2o.kvalitne.cz/php/

Ty stranky jsou predelane,ale myslim ze ty puvodni byl rok 2003, nebo 2004, takze doba temna bez netu je trochu tvrdy vyraz pro tu dobu
    "Work"Station: E8400||4GB RAM||WIN 7||ATI||Samsung 24"||X25 SSD

Věk
    44
    Vliv
    270

Citace Původně odeslal neGryk Zobrazit příspěvek
    ...
    Ty stranky jsou predelane,ale myslim ze ty puvodni byl rok 2003, nebo 2004, takze doba temna bez netu je trochu tvrdy vyraz pro tu dobu
    Pro me to tak ale bylo, net jsem proste nemel (bud prelpnene ucebny na skole, nebo extremne pomaly a drahy modem doma). Az nekdy v roce 04 se dostal net na koleje a navic jsem 4um objevil az o 3/4 roku pozdeji .

Jinak z obrazku je jasne, ze koncepce bloku nove generace je totalne jina a odpovida "modernim trendum". Vykon bude urcite trosku jinde.

Ano vystupky jsou dnes v mode ale tahle koncepce je uz stara a nema takovou ucinnost.
    Moderni trendy vypadaji trochu jinak
    Nabizi se porovnani se Stixionem. Posledni KPcool by byl vykonove horsi.
    http://pctuning.tyden.cz/index.php?o...1&limitstart=2

Zkousel jsem navrhovat bloky a neni to takova sranda.
    Tohle je reseni snadne na vyrobu ktere se snazilo kopirovat moderni trendy. (dnes uz opet zastarale ) Blok ma velikost 45*45*12mm pokud si dobre pamatuju.
    http://woyta.jawagallery.net/data/PC...BLOCK-3.91.JPG

http://woyta.jawagallery.net/data/PC...ube/wb3.91.zip
    (kdyby nekdo planoval vyrobu tak se zlobit nebudu ale rad bych ho videl v testu na PCT )
    Athlon64 3000+ Winchester @2,6GHz 1.55v, DFI LANPARTY NF4 Ultra D, Sapphire Radeon X1950GT @PRO 620/720mhz, 2X Kingmax 512Mb/DDR433 CL 2,5,Hitachi Deskstar T7K250 250Gb 7200ot 8Mb/cache SATA II, HDD Samsung SpinPoint 80Gb 7200ot 8Mb/cache ATA133, DVD +-R/RW HP dvd640i LightScribe rom16x +16x -8x rw4x, Creative Sound Blaster Audigy @Audigy 2 ZS + Creative Inspire P5800, 19" CRT Belinea 106060, Logitech MX518, MP3 Creative Zen Nano 512MB, PC is Watercooled
    NIKDY NIC NEKUPUJTE u spol. DAMELLO (spol, holding, ...)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. KPcool - RAMsink
    Založil Pirs v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 12.06.2004, 23:31
  2. Jaké máte teploty s Galaxiho nebo KPcool WB?
    Založil Tommek T v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 41
    Poslední příspěvek: 26.04.2004, 08:39
  3. ::: KPcool co je pod kapotou CPU WB? :::
    Založil KaRlOs[C] v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 07.04.2004, 16:57
  4. ::: KPcool vs. eXtherm (alias recenze eXtherm WB) :::
    Založil KaRlOs[C] v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 25
    Poslední příspěvek: 18.02.2004, 14:00

Pravidla přispívání