Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: Vyzva k zaplaceni dluznych televiznich poplatku a prirazek k poplatkum

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vyzva k zaplaceni dluznych televiznich poplatku a prirazek k poplatkum

Chápu tedy dobře, že česká televize si z peněz daňových poplatníků (protože toto je jedna z podstatných částí jejího rozpočtu) platí neschopné externí firmy, které postupují naprosto hovadským způsobem, a navíc se od jejich počinu distancuje?! OMG, i když někomu svěřím plnou moc, odpovědnost padá na mne přeci?!
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    296

Standardní Re: Vyzva k zaplaceni dluznych televiznich poplatku a prirazek k poplatkum

proto bych mel radsi "papir v ruce" (pro stouraly: nemyslim hajzlpapir )
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Senior Member Avatar uživatele MaWa
    Věk
    42
    Vliv
    283

Citace Původně odeslal Arg Zobrazit příspěvek
    proto bych mel radsi "papir v ruce" (pro stouraly: nemyslim hajzlpapir )
    problem je, ze v tomto state ma vetsina papiru cenu stejnou, jako ten tebou zminovany hajzlpapir...takze proto jsem problem vyresil tak, jak jsem psal vyse...i kdybych si to enchal 10x nekde potvrdit, stejne to ve vysledku nic neznamena...
    Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    296

Tak se nam to pekne zacina vybarvovat: http://www.podnikatel.cz/clanky/popl...e-skutecnosti/
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Junior Member
    Vliv
    266

Zajímavé, tak Česká televize udělá stejný svinstvo podruhý.
    Na mě vymáhali v roce 2005 pohledávku bylo to asi 600 kč. Protože platíme přes inkaso, tak jsem věděl, že televizi platíme. Nakonec jsem zjistil, že údajný dluh je 9 let starý, ale jak jsem již psal, tak jsme platili vždy z inkasa a televizní poplatek se platil společně s elektřinou, tedy technicky vlastně nebylo možné nezaplatit, protože by nám odstřihli elektřinu.
    Celý postup mi připomínal vybírání výpalného, dost lidí se leklo a zaplatilo, ikdyž poctivě platili,protože prostě těžko nebyli jistí, jestli náhodu někdy třeba něco nezaplatili.
    Má takový tušení,že tenkrát vybrali asi 130 milionů . A protože dostali pokutu jen 100 000, tak to holt zkouší znovu.
    Asus M2N-E, AMD64X2 4600 2796 MHz/Noctua NH-12U12F, 2x KingstonHyperX 800 MHz 5-5-5-12/890 MHz 5-5-5-12,Saphire 3850 Ultimate,Leadtek Winfast Expert, 120 GB WD Sata,640GB WD SATA,Fortron 400W Bluestorm,ViewSonic G90f,1x80mm Nexus+1x120 mm Nexus

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání