Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: Vyzva k zaplaceni dluznych televiznich poplatku a prirazek k poplatkum

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    57
    Vliv
    377

Standardní Re: Vyzva k zaplaceni dluznych televiznich poplatku a prirazek k poplatkum

Citace Původně odeslal riksa Zobrazit příspěvek
    ja bych to neresil, stejne jako kdyby mi napsal neznamy pan XY, ze po me neco chce.
    Nj, jenže v tomhle státě na Tebe spadne exekuce raz dva a vůbec o tom nemusíš vědět...
    Pak jen nestíháš zírat, jakými cestami ses stal polovičním zločincem...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    45
    Vliv
    329

Standardní Re: Vyzva k zaplaceni dluznych televiznich poplatku a prirazek k poplatkum

Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    Nj, jenže v tomhle státě na Tebe spadne exekuce raz dva a vůbec o tom nemusíš vědět...
    Pak jen nestíháš zírat, jakými cestami ses stal polovičním zločincem...
    tohle je pomerne rozsireny mytus - bez toho, aniz by exekutor mel v ruce pravomocne rozhodnuti soudu, nikam nejde. jinymi slovy: nejdriv soud, pak teprv muze prijit exekutor.
    jedinymi vyjimkami jsou dohody se svolenim k vykonatelnosti, ale vzhledem k tomu, ze tyto se daji podepsat pouze ve forme notarskeho/exekutorskeho zapisu, tak si to asi kazdy bude pamatovat...
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    298

Soud muze probehnout bez tve ucasti? Nebo lze to svoleni k exekuci ziskat jeste jinak, nez primo soudem?
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Věk
    57
    Vliv
    377

tohle je pomerne rozsireny mytus - bez toho, aniz by exekutor mel v ruce pravomocne rozhodnuti soudu, nikam nejde. jinymi slovy: nejdriv soud, pak teprv muze prijit exekutor.
    jedinymi vyjimkami jsou dohody se svolenim k vykonatelnosti, ale vzhledem k tomu, ze tyto se daji podepsat pouze ve forme notarskeho/exekutorskeho zapisu, tak si to asi kazdy bude pamatovat...
    Sorry, ale tohle není mýtus, nýbrž osobní zkušenost. Koupil jsem si byt na hypotéku a když jsem si po zápisu na katastr šel pro výpis, s hrůzou jsem zjistil, že je na mě už 3 roky uvalena exekuce někde ve Vimperku a ta že naskočila okamžitě na mou nově nabytou nemovitost.

Protože jsem Vimperkem nikdy ani neprojížděl, spustil jsem okamžité pátrání, protože mi minimálně hrozila výpověď hypotéky ze strany banky z důvodu rizik, o vykonatelnosti exekuce ani nemluvě.

Vyšetřováním jsem zjistil, že ve Vimperku před 3 lety lety proběhl samosoud nad člověkem téhož jména, který městu dlužil na nájemném cca. 50 tisíc korun. Na rozsudku ale bylo pouze jméno, rok narození dotyčného (samozřejmě jiný než můj) a ona inkriminovaná adresa. Toto soud předal exekutorovi, který si chybějící údaje NATVRDO dosadil z nějaké své ilegální databáze, takže na katastrální úřad odešel exekuční příkaz (nebo jak se to jmenuje) už kompletně s mými personáliemi na rukou psaném papírku přicvaknutém ke kopii rozsudku!!!

Nikdo mě nekontaktoval, nikdo mě neupozornil a přišel jsem na to takhle úplnou náhodou. Udělal jsem exekutorovi po telefonu takový bordel, že do týdne bylo vše opraveno a vymazáno a já měl v ruce i omluvný dopis za "politováníhodnou událost, ke které dochází maximálně jednou za deset let"...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Věk
    45
    Vliv
    329

Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    Sorry, ale tohle není mýtus, nýbrž osobní zkušenost. Koupil jsem si byt na hypotéku a když jsem si po zápisu na katastr šel pro výpis, s hrůzou jsem zjistil, že je na mě už 3 roky uvalena exekuce někde ve Vimperku a ta že naskočila okamžitě na mou nově nabytou nemovitost.

Protože jsem Vimperkem nikdy ani neprojížděl, spustil jsem okamžité pátrání, protože mi minimálně hrozila výpověď hypotéky ze strany banky z důvodu rizik, o vykonatelnosti exekuce ani nemluvě.

Vyšetřováním jsem zjistil, že ve Vimperku před 3 lety lety proběhl samosoud nad člověkem téhož jména, který městu dlužil na nájemném cca. 50 tisíc korun. Na rozsudku ale bylo pouze jméno, rok narození dotyčného (samozřejmě jiný než můj) a ona inkriminovaná adresa. Toto soud předal exekutorovi, který si chybějící údaje NATVRDO dosadil z nějaké své ilegální databáze, takže na katastrální úřad odešel exekuční příkaz (nebo jak se to jmenuje) už kompletně s mými personáliemi na rukou psaném papírku přicvaknutém ke kopii rozsudku!!!

Nikdo mě nekontaktoval, nikdo mě neupozornil a přišel jsem na to takhle úplnou náhodou. Udělal jsem exekutorovi po telefonu takový bordel, že do týdne bylo vše opraveno a vymazáno a já měl v ruce i omluvný dopis za "politováníhodnou událost, ke které dochází maximálně jednou za deset let"...
    coz ale jaksi nemeni nic na tom, co jsem rekl - exekucni titul nesmeroval proti tobe, takze ani exekuce nemohla byt vedena proti tobe
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Věk
    57
    Vliv
    377

coz ale jaksi nemeni nic na tom, co jsem rekl - exekucni titul nesmeroval proti tobe, takze ani exekuce nemohla byt vedena proti tobe
    Což je sice krásné, ale u exekutora jsem byl jako dlužník veden já a dost dobře si dokážu představit, kdyby takhle zazvonili u našich, kde jsem měl tehdy trvalé bydliště. Můj otec je narozdíl ode mě pruďas a rapl, takže by mi mximálně zavolal, jestli o tom něco vím. Samozřejmě, že bych nevěděl, takže on by je vyzval k odchodu a pokud by neuposlechli, postřílel by je tam jako bývalý voják všechny...

Ten můj příběh není v rozporu s tím co tvrdíš, ale jasným důkazem toho, co jsem primárně napsal o tomhle státě a exekucích obecně. A pokud dobře vím, nejsem tady na fóru s podobnou zkušeností rozhodně sám.

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Ty nesledujes svy okoli ? Protoze jinak bys vedel, ze tohle je v tomhle state uplne normalni. To ze by neco melo nejak fungovat != ze to tak funguje. navic specielne exekutori maji takovy pravomoce a odpovednost ZADNOU, ze neni problem exekuovat komukoli cokoli. Napriklad seberu sousedovi auto, protoze sem se domnival, ze si jej u nej schoval dluznik XYZ. Co na tom ze se pak prokaze ze to neni pravda, auto uz sem (nejlepe pres noc) strelil.
    Totez, nekdo se prokaze tvym !!!NEPLATNYM!!! dokladem a je ti hovnajz platny, ze si na danym miste ani nemoh bejt, protoze si nenahlasil ztratu/kradez/... (proc bys to delal, kdyz je doklad neplatny?)

Nemluve o tom, ze kolik z vas si vymenuje ridicak/obcanku/... ? a pred kolika z vas ten doklad byl dostatecne znehodnocen ?. Kdyz sem si byl pro novou obcanku, tak tu starou hodila do krabice, ani ji neprestrihla, jaky je problem ji vyndat ? A jaky je problem se sni, byt neplatnou, nekde prokazat ?
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Věk
    45
    Vliv
    329

nemam pocit, ze bych se tady nejak zastaval exekutoru, takze moc nechapu tyhle vypjaty posty

na svem zaveru o moznosti provedeni legalni exekuce az na zaklade soudniho rozhodnuti nemam co menit; ze v praxi nastanou situace, kdy ruzne existence - vcetne exekutoru - jsou schopne zneuzit cehokoliv (obcanek, sve lenosti atd.) je vec jina. pravni stat v dnesni podobe nikde na svete neni schopen takoveto excesy efektivne eliminovat na nulu a tim, ze se fungovani pravniho statu teprve ucime, je to markantnejsi. muzete prskat, poustet obcanske judo, ale lidi se po 50 letech totality jen tak nepreuci.

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    298

Takze z5 k veci http://www.podnikatel.cz/clanky/ct-p...ti-neplaticum/

z toho mam stale dojem, ze jen cekanim, na nejaky pravne pravoplatny vysledek, bez zaslani doporuceneho dopisu advokatske firme, "ze s tim nemam nic spolecneho" nezajistim, alespon trochu klidu a podkladu pro pripadne dalsi vymahani.

Jelikoz s tim nemam zadne zkusenosti, udelal bych asi dve kopie, plus skoval podaci listek a vse to pricvakl k tomuto vyderacskemu dopisu. Bude to stacit?
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání