Výsledky 1 až 25 z 58

Téma: Nový chladič od Noctua -> Noctua NH-U12P

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Nový chladič od Noctua -> Noctua NH-U12P

Mám dotaz na majitele tohoto chladiče, při instalaci jsem si všiml, že základna neni dokonale rovná. Teploty jsou následující (idle/load):

Je to Q9450 na P5Q Deluxe (vše na základních taktech/napětích) ve skříni CM Cosmos. Teplota okolí byla 27°C. Ventilátor na CPU jel na 1300 RPM.
    Jsou ty teploty odpovídající, nebo mám tu Noctuu reklamovat?

Někde jsem četl že je to tak schválně, protože IHS na procesorech bývají taky křivé, ale to se mi moc nezdá - mám tady ještě starý Freezer 4 a ten má základnu perfektně rovnou...

Senior Member mince Avatar uživatele Janikbanik
    Vliv
    290

Citace Původně odeslal AXB Zobrazit příspěvek
    Mám dotaz na majitele tohoto chladiče, při instalaci jsem si všiml, že základna neni dokonale rovná. Teploty jsou následující (idle/load):
    ...
    Je to Q9450 na P5Q Deluxe (vše na základních taktech/napětích) ve skříni CM Cosmos. Teplota okolí byla 27°C. Ventilátor na CPU jel na 1300 RPM.
    Jsou ty teploty odpovídající, nebo mám tu Noctuu reklamovat?

Někde jsem četl že je to tak schválně, protože IHS na procesorech bývají taky křivé, ale to se mi moc nezdá - mám tady ještě starý Freezer 4 a ten má základnu perfektně rovnou...
    Ja som to u Freezera 64 Pro vyriesil tak, ze som aplikoval tuning brusnym papierom - za pomoci sklenej tablicky. A bol pokoj...
    Samozrejme ze som prisiel o zaruku...
    Ak si potrpis na zaruke, reklamuj. Ale moze sa stat, ze zase dostanes kus s krivym spodkom
    Q6600 G0@3.0(def VCore);TRUE 120;NT-H1;965P-DS3 r3.3(F14);2x2GB.ADATA1066+;8800GTS.512MB;WD640AAKS ;HD103UJ;SH-S223Q;Audigy2ZS;Fortron.BS.500;Samsung.T220;MX518; Chieftec MX-01SL-D modded

Brusný papír by byl řešení, ale když už kupuju chladič za takové peníze, tak rozhodně nepočítám s tím že bych ho musel doma v garáži "dodělat".

Ale stáhl jsem RealTemp a pročetl pár diskuzí a zjistil jsem že TjMax pro Q9450 by měla být 95°C, při nastavení této hodnoty jsou teploty jader o 10°C nižší, což už nevypadá tak hrozně...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI R9800 PRO a nový chladič ?
    Založil Rapier v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 22.07.2004, 06:32

Pravidla přispívání