Taky mi to přijde šílený, ale tvrdil to, dokonce mi nabízel jestli chci disk fungl novej nerozbalenej nebo radši už rozbalenej, ale otestovanej. Asi to byla nějaká kritická série, protože to by jinak asi muselo WD zkrachovat.
Taky mi to přijde šílený, ale tvrdil to, dokonce mi nabízel jestli chci disk fungl novej nerozbalenej nebo radši už rozbalenej, ale otestovanej. Asi to byla nějaká kritická série, protože to by jinak asi muselo WD zkrachovat.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
To jedině, protože jinak by kolem toho bylo velký haló a WD by musel mít problémy, jak už jsi napsal. Nebo tě taky prodejce mohl zkoušet dotlačit do toho rozbalenýho (vrácený kus, apod.) - celkem používaná finta.
ad zdroj - Corsair VX550 je cenově celkem přijatelný. Spíš by ale bylo lepší, kdybys přesně specifikoval budget.
Takže takhle..procesor už měnit nechci..dlouho sem se rozhodolal, proto zůstávám u E8400(3k Kč), desku teda tu P45 DS3(2,1k Kč), disk s kapacitou do 320 GB( kolem 1k Kč), víc nevyužiju, grafiku uz mam to 8800 GTcko, paměti teda ty 2x2GB(2k Kč) k tomu nějaký ten zdroj a case. Asi koupím jeden měsíc procesor s deskou a další měsíc zbytek. Takže aby to bylo v rozmezí těch 9 až 12 tisíc. Radši levnější
tak kup 3200AAKS..jedna platna..celkom do pohody diska ostatne veci uz tu mas napisane...napriklad ten zdroj a tak...drzim palce..
PC: GA-Z68X-UD3P + i7-2600K + 4x4GB G.Skill 1333CL7 + 8800GT + Audigy2 ZS + Intel 520 120GB R.0 / Seagate 750GB R.1 + Seasonic X660 + Fractal R3 + Phobya 480 + 4xNoctua P12, EK Supreme HF+, ACool VPP655 + XSPC Tank
NB: DELL XPS M1330 [T7500,4GB RAM,Intel 320 160GB,8400M-GS] + Double Copper Mod, Seven x86+PAE patch
Tak všechno sem to naházel do košíku a celková cena činí 10854, což je celkem přijatelné. Takže vážně vám všem děkuju..doufám, že mi mrška dobře poslouží![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)