Výsledky 1 až 25 z 120

Téma: Stavba a zkusenosti s VGA -> SCART (RGB)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Stavba a zkusenosti s VGA -> SCART (RGB)

Tak jsem to rozjel na Panasonic TX28DK20F 100Hz 16:9 a krasnej obraz na skoro 10m UTP CAT5e, kdyz se to podari "vyladit", aby tam nejezdili prouzky. Jinak se to nijak netrese ani neblika, ale nesmim vypnout "Flicker reduction" na TV, pak se na to zas neda divat jak to kmita
    Dokonce jsem rozjel i 960x540 .... pak jsem restartnul comp a od ty doby to nejede vubec (jen prijit na to proc)
    edit: uz to zas jede

Potreboval bych poradit. Na Radeonu9600XT mam navesenej jeden CRT monitor a tu TV. Z ovladacu zadny rozliseni s TV nejede, takze se musi pouzit PowerStrip. Nicmene nemuzu dosahnou toho, aby pri zmene na TV rozliseni mi zustalo na monitoru normalni rozliseni. Vi nekdo jak na to?
    Naposledy upravil HAVTOM; 20.07.2008 v 21:15.
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

Senior Member mince Avatar uživatele Pavlis
    Vliv
    291

Citace Původně odeslal HAVTOM Zobrazit příspěvek
    Potreboval bych poradit. Na Radeonu9600XT mam navesenej jeden CRT monitor a tu TV. Z ovladacu zadny rozliseni s TV nejede, takze se musi pouzit PowerStrip. Nicmene nemuzu dosahnou toho, aby pri zmene na TV rozliseni mi zustalo na monitoru normalni rozliseni. Vi nekdo jak na to?
    ja to mam podobne a pouzivam rozsirenou plochu, kdyz chci pustit neco na TV tak zapnu v ovladacich "extended desktop" a pak podle toho kde to mas nastaveno, pretahnes na ni co tam chces poustet a na primarnim zobrazovadle zustava vse pri starem
    X2-4850e(2,5Ghz@1,0Ghz:1,15V@0,85V),GB 780G (HD 3200 IGP), 4GB DDR2 880, 500GB SATAII(AAKS), SH-S203D DVD-RW, Antec 3480....
    ------------------------------------------------------------------------------
    IBM T40

Tak jsem to ted zkousel s rozsirenou plochou a nejak bez uspechu. Pokud nemam jako primarni monitor TV, tak se to nenecha PoweStripem prepnout na TV rozliseni a pokud je TV jako primar, tak zas nebudu mit na CRT zadny ikony , coz nechci riskovat, kdyby se TV nechytla (byl bych v haji). Takovej zacarovanej kruh.
    Tak nak jsem se s tim uz smiril, skoda ze to TV rozliseni nejde nahodit primo z ovladacu karty, PowerStrip to zvlada dost neefektivnim zpusobem.
    Ted jeste prijit na to, jak to provozovat, aniz bych musel po kazdym zapnuti TV rovnat ikony, jelikoz mi PS nahodi na monitoru 856x480 (krom toho, ze jich tam bude malo)
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

Vliv
    291

Tak jsem to ted zkousel s rozsirenou plochou a nejak bez uspechu. Pokud nemam jako primarni monitor TV, tak se to nenecha PoweStripem prepnout na TV rozliseni a pokud je TV jako primar, tak zas nebudu mit na CRT zadny ikony , coz nechci riskovat, kdyby se TV nechytla (byl bych v haji). Takovej zacarovanej kruh.
    Tak nak jsem se s tim uz smiril, skoda ze to TV rozliseni nejde nahodit primo z ovladacu karty, PowerStrip to zvlada dost neefektivnim zpusobem.
    Ted jeste prijit na to, jak to provozovat, aniz bych musel po kazdym zapnuti TV rovnat ikony, jelikoz mi PS nahodi na monitoru 856x480 (krom toho, ze jich tam bude malo)
    tak to netusim me to chodi bez problemu.
    otazka ma ten radeon 2x ramdac? a k tomu rozliseni me po uprave v powerstripu jde menit na to PALovske i v ovladacich. pokud muzes nastavovat 2 odlisne frek. a param., coz by melo souviset s vice ramdac, tak v tom powerstripu je potreba si ohlidat, ze to nastavujes pro ten patricnej vystup, ono tam je to trosku neprehledny, sam jsem to poprve take prehled (pokud je to jasne tak pardon za zmineni)
    X2-4850e(2,5Ghz@1,0Ghz:1,15V@0,85V),GB 780G (HD 3200 IGP), 4GB DDR2 880, 500GB SATAII(AAKS), SH-S203D DVD-RW, Antec 3480....
    IBM T40

Samo ze ma 2x DAC

Nahodis TV i v ovladacich grafiky bez PS? Super, jaky pouzivas rozliseni a ovladace? Rozliseni bych ozelil, malo filmu z inetu ma vic jak PAL .... i kdyz 960x540 ...
    Jinak v PS je to fakt neprehledny, chvili me trvalo, nez jsem zjistil, kde se to prepne na sekundarni vystup. Bohuzel, at zvolim jakejkoliv, vzdycky me to zmeni oba dva

Skoro bych rekl, ze muzu bejt rad, ze to ten monitor jeste dokazal zobrazit (VNC nevedu) - vzdycky to nahodi naky rozliseni, mensi nez je na TV (asi DDC), takze kdyz si pak nahodim Catalysty, tak v hlavnim okne se mi na monitor nevejde ani tlacitko OK

Vliv
    291

Nahodis TV i v ovladacich grafiky bez PS? Super, jaky pouzivas rozliseni a ovladace? Rozliseni bych ozelil, malo filmu z inetu ma vic jak PAL .... i kdyz 960x540 ...
    Jinak v PS je to fakt neprehledny, chvili me trvalo, nez jsem zjistil, kde se to prepne na sekundarni vystup. Bohuzel, at zvolim jakejkoliv, vzdycky me to zmeni oba dva
    pouzivam 720*576 a ovladace mam 8.4, kazdopadne pres ten powerstrip by ti to melo pridat systemove rozliseni pouzitelne vsude, ale proc to nejde...
    IBM T40

To je pravda, PS pridal vsechny rozliseni, ktery jsem zkousel, jako dostupny ze systemu. Nicmene uz tam nedokazu vnutit prokladanej rezim a spravnou obnovovaci frekvenci. Neslo by to prepsat nekde v nakym *.ini souboru ?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání