tak potrebujem poradit trosku s vyberom HW uvadzam zoznam aj s moznostami z ktorych vyberam ale zmenam sa nebranim dakujem za rady
dovod upgradu je ze cast mojej zostavy odchadza a ja potrebujem nieco nove
MECHANIKA: kupim LG alebo samsung
CPU: E8400 _ asi naj vyber, este som uvazoval nad QUADom ale tam uz je cena trosku vyssie (2x) v neprospech je viac vyzarovaneho tepla a vyssia spotreba
MB: a tu je ten najvacssi problem lebo neviem co zobrat obmadzil som to na 2 vyrobcov: 1. GIGABYTE a 2. ASUS ale konkretny model som nevyberal je ich strasne vela
(poziadavky: P45, min 6xsata idealne viac, min 2xPCI pouzitelne, ddr2, ...) CENA idealne do 5000sk ak to bude stat zato priplatim si na max 7500!!! doplnam konkretne modely: GA-EP45-DS5 / DQ6, asus P5Q Deluxe / Maximus II Formula
CASE: CoolerMaster Stacker 830 EVO - luxusna skrina za luxusne peniaze, splna v podstate setky poziadavky ako len velke pozicie, moznost reverse atx ktory samo vyuzijem, pekny dizajn, dostatocne priestranna - konecne, vynikajuce moznosti chladenia, kvalita spracovania. asi setko som spomenul ...
pozeral som aj ine modely od CM ale nejako som tam velke rozdiely nevidel (napr.: 831...este by ma zaujimal rozdiel medzi obycajnou a modelom EVO?) padol mi do oka este model Cooler Master Cosmos S ale neviem ci umoznuje reverse atx toto je pre mna podmienka c. 1!!! v ostatnych paramatroch je okej
(dost by ma zaujimalo co znamenaju v slovenskej reci skratky: E-ATX, PICO-BTX? viem ze je to oznacenie typu MB)
LCD: HP2465 _ nic lepsie sa v danej cene neda zohnat ak sa mylim vyvedte ma z omylu
ZVUKOVKA: X-FI platinum fatality _ chcem ten panel do 5,25" pozicie + ovladac sa obcas zide
REPRO: logitech Z5500 _ cital som dost pozitivnych ohlasov a skusenosti ze su to paradne repro aj paramatre tomu nasvedcuju
KEY: G15 _ tu je ale trosku problem pretoze som nenasiel ziadny obchod kde maju povodny model, otazka je da sa este povodny model niekde zohnatak nie som nuteny zobrat G11 aj ked velmi nerad chcem ten display, novy model s tym oranzovym podsvietenim ma absolutne neoslovil aj po dizajnovo / funkcnej stranke to je horsie
MYS: G9
cakam rady dakujem