Výsledky 1 až 25 z 54

Téma: Tip na firewall

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Tip na firewall

Jenže když tam hodím globální pravidlo aby se všechno povolilo, je zbytečný nastavování čehokoli dalšího a vlastně ten firewall můžu rovnou vypnout
    Jinak mám skutečně jen co jsem říkal, viz příloha.

Zkusím to přeinstalovat a pak se na to vykašlu.
    V zásadě mě štvou jen ty logy... Funkčnost rostlináře je ok.
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky

Citace Původně odeslal Octopuss Zobrazit příspěvek
    Jenže když tam hodím globální pravidlo aby se všechno povolilo, je zbytečný nastavování čehokoli dalšího a vlastně ten firewall můžu rovnou vypnout
    Jinak mám skutečně jen co jsem říkal, viz příloha.
    To pravidlo "povolit vše" je samozřejmě dočasný způsob, jak najít utnutou komunikaci, pak nastavíš jen to co potřebuješ.
    Ovšem podle toho screenu máš logování vypnuté! Jinak by u zelené fajfky svítila ikonka logu.
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

Ne, logování vypnutý samozřejmě nemám! Tohle pravidlo se vztahuje jen na lokální síť...
    Na traffic ven se žádný globální pravidlo nevztahuje.

edit: tak jsem i do toho localu hodil logování a... překvápko - nic
    Naposledy upravil Octopuss; 18.07.2008 v 09:17.

Citace Původně odeslal Octopuss Zobrazit příspěvek
    Na traffic ven se žádný globální pravidlo nevztahuje.
    Tak tam to pravidlo přidej. Nevím jestli to něco ovlivní, ale já to mám od začátku dělaný tak, že napřed mám všechny ALLOW pravidla a nakonec DENY pro všechno ostatní. Pokud není nastaveno pro nějaký případ nic, nevím podle čeho to bere. Takhle mám lepší kontrolu.

(samozřejmě mluvíme pořád jenom o globálním nastavení)
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

Prostě nic. Vzdávám to

Mě Comodo 3 (a stejně předtím 2.4ka) vyhovuje... naopak před časem jsem s radostí smáznul Kerio...
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Kdysi davno v praveku jsem mel Kerio.
    Comodo jsem zkousel a je hrozne hrozne dobry. A pro moje potreby hrozne hrozne slozity pro nastaveni. Aby vsecko jelo jak ma tak tam fakt musis nastavit uplne kazdou prkotinu.
    Takze sem se vratil na Norton Internet Security cca 1500/rok/3PC neni tak strasna cena.
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
    Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
    Tablet : Asus Transformer Prime TF201

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Tak jsem na zaklade cteni tohoto vlakna vymenil Kerio za Outpost 2009 a zatim spokojenost.
    .

V pátek jsem odinstaloval Kerio a na doporučení kamaráda nainstaloval Comodo, restartoval a už mi nenaběhly windowsy

Po reinstalu (který byl stejně plánovaný) už ale běhá všechno v pohodě. Takže spokojenost. Kerio jsem měnil protože mi začalo padat (před tím 2 roky fungovalo v pohodě).

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Sunbelt Kerio Personal Firewall - "cannot connect to service"
    Založil Commander v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 02.11.2007, 14:39
  2. Kerio firewall je na mrtvém bodě
    Založil kecinzer v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 15.01.2006, 23:32
  3. FREEWARE windows firewall
    Založil bluesman v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 15.12.2005, 21:12
  4. Windows XP firewall SP2 - vysvětlí mi někdo princip?
    Založil amd!n v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 02.01.2005, 03:28
  5. Lze vypnout integrovany firewall ve Win XP SP2 - Vyreseno
    Založil Fraj#r v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 28.11.2004, 15:32

Pravidla přispívání