Vsechny zde zdravim a predem dekuji za pomoc.

Muj problem se zrodil takto:

Na svem PC jsem si zridil internet a pro ochranu nainsatloval NOD32, Outpost firewall a spyware terminator. Jlikoz mi na nekterych strankach napriklad na strance webgame.cz hlasilo pri kazdem kliku chybu ze radek xxx ma hodnotu nula, dal sem nekolikrat ok a moch sem pokracovat dal do dalsiho kliku, to me nebavilo a tak sem skusil ,jelikoz sem si myslel ze to muze byt starou verzi prohlizece internet explorer, aktualizovat. Stahl jsem ze slunecnice nejnovejsi verzi, nainastaloval ale pak mi to zahlasilo ze win xp nepodporuje tuto verzi atd.atd., tak sem nainstaloval SP2 (z DVD vydavaneho tusim casopisem Computer)....instalace probehla bez problemu na konci to chtelo restart pro dokonceni a od te doby se system nespusti. Spousteni se vzdy zastavi na ikonce Windows XP a carkou ktera pod ni jezdi zleva do prava dal uz me to nepusti a nejde spustit ani nouzovy rezim. Pozdeji me napsadlo ze sem tam nemel SP1 tak nemuze to byt tim? Nebo treba nemuze to byt firewalem ze zablokoval nektery proces? Co s tim? Nejlespi by nejspise bylo vse co jsem sem posledni dobou naistaloval odinstaloval ale nevim jak na to. Doufam ze nebude nutna reinstalace jelikoz se mi nechce utracet tisice. Predem dekuji za odpovedi.